O2i

Hvordan å utvide virksomheten din uten å bryte bank

Du kan bygge en bedrift uten å måtte outspend konkurrentene

Du kan bygge en bedrift uten å måtte outspend konkurrentene dine. En god forretning får med på sine prinsipper og selve arbeidet som de gjør. Det var det. Hemmeligheten til suksess er egentlig bare å sette i arbeid og å vite at det finnes verre ting enn å gå konkurs. Men hvis du tar vare på dine kunder og dine ansatte med samme omsorg og bekymring, vil det alltid være en måte. Her er hvordan å utvide virksomheten din uten å bryte banken:

Hvordan å utvide virksomheten din uten å bryte bank. Sikre alternative finansieringskilder.
Hvordan å utvide virksomheten din uten å bryte bank. Sikre alternative finansieringskilder.

  1. Sikre alternative finansieringskilder. Sikre et lån fra banken vil koste deg mye i det lange løp. Renteutgifter kan virkelig hoper seg opp og brenne et hull gjennom inntekter. Prøv heller å sikre så mye kapital som mulig gjennom andre midler. Investere egne penger eller låne fra dine foreldre, noe som ikke vil generere interesse.
  2. Ansette de riktige menneskene. Du bør alltid gå for de beste fagfolk og ansatte. Men hvis de spør prisen er for høy, og du kan ikke betale dem, bør du se andre steder. Noen ganger, de beste folkene er ikke den mest dyktige. Tegnet av en mann er det meste av tiden de viktigste. En fledgling virksomhet kan ikke utvides og bli lønnsomme dersom egne ansatte stjeler fra dem eller praktisere uønsket forretningsmetoder. Å bygge en god forretning, må du pålitelige og lojale medarbeidere som skal jobbe hardt og vet betydningen av ansvar og engasjement.
  3. Gjør kalkulert risiko. Selvfølgelig kan du ikke spille det trygt for alltid. Gjøre gode risikoer, de som hvis utført riktig vil gi deg mest igjen for pengene. Noen ganger, tar et sprang-of-tro utbetaler. Men ikke ta noen sjanser bare for moro skyld å ta en og ta tid til å reflektere over hvorvidt du bør gjøre det. Aldri gjøre noe du ikke kan gjenopprette fra økonomisk eller noe ulovlig.
  4. Alltid se fremover. Short-term, kan det hende at strategien ikke ser bra ut. Det er helt greit. En god langsiktig strategi har alltid sine ofre. Gjør gjennomførbare langsiktige mål. Bygge opp en virksomhet betyr å bygge den for fremtiden. Aldri ta øynene av det virkelige målet.
  5. Være involvert i samfunnet. Uten støtte fra lokalsamfunnet, vil du ikke være i stand til å utvide virksomheten din. Det er derfor det er i din beste interesse å bli en del av fellesskapet. Delta i oppsøkende programmer, renslighet initiativer og lignende. Vis folk at du er en av dem, og de vil gjengjelde med samme mynt.
  6. Nettverk. Huske alle navnene på personene du møter underveis. Nettverk og skape relasjoner med dem alle er viktig i det lange løp. Du vet aldri når du kan møte dem igjen en dag og en lite minne kan gjøre eller ødelegge et salg.
  7. Lag en hjemmeside. Et nettsted med alle slags medier som video og bilder kan gjøre deg virke mer relevant i øynene dine bestanddeler. Gjør det som fengende og informativ som mulig. Disse dagene, flere og flere mennesker å snu til Internett for sine nyheter og informasjon som er grunnen til at du setter opp en nettside for din bedrift er svært viktig å vokse det. Nå ut til så mange mennesker som mulig.
  8. Profesjonalitet. Selvfølgelig er det en ting du må være klar over hvordan du gjør din bedrift. Alltid være respektfull og sannferdig. Hvis folk får inntrykk av at du og din er så profesjonelle som de kommer, vil de gi deg den tiden av døgnet.

Gode ​​bedrifter overlever på styrken av sine ledere og medarbeidere. Fokus på karakteren og kvaliteten på arbeidet ditt, og du vil gjøre det bra, med eller uten et stort budsjett.