O2i

Hvordan åpne en dråpe skip ebay virksomhet

Selger og kjøper på eBay er en av de mest aktive virksomhet på internett. Grunnen til dette kan være at mange mennesker har flere ting som må gå eller å bli solgt, mens det er også andre som er interessert i å finne elementer å kjøpe på en god handel. Flere personer med forretningssans setter opp sine egne slippe skipet eBay bedrifter. Du kan også være lurt å våge i denne bransjen.

Les følgende tips for å tjene som din guide:

Hvordan åpne en dråpe skip ebay virksomhet. Gjør deg klar med såkornkapital.
Hvordan åpne en dråpe skip ebay virksomhet. Gjør deg klar med såkornkapital.

  1. Gjør deg klar med såkornkapital. Du trenger ikke et stort beløp å starte med denne virksomheten. Men du må være klar med rennende kontanter for å kunne drive forretning på en daglig basis.
  2. Søk om et firmanavn for drop-skipet ebay. Selv om det ikke er en stor bedrift, må du betjene slippe skipet eBay virksomhet gjennom lovlig måte. Ingen bedrift er for små til å omgå loven. Dessuten, hvis din bedrift er legitim, trenger du ikke å bekymre deg for å bli bøtelagt eller straffet hvis du blir pågrepet. Filen din søknad for business tillatelse på County Clerks kontor. Du må også registrere seg på statens Department of Treasury eller Division of Revenue. Du kan registrere deg online (på byråets hjemmeside) eller via e-post.
  3. Kom opp med et unikt navn for drop-skipet ebay. Tenk på et navn som kanskje ikke tas eller brukes enda av en annen registrert slippe skipet eBay bedriftseier. For forslaget, prøv å kombinere stavelser på fornavn i familien din for å sikre at det ikke er duplisering.
  4. Kjenner kravene til å sikre en virksomhet tillatelse. Disse inkluderer: personnummer, adresse Fylke Clerks kontor i ditt område, web-adressen for Divisjon Revenue kontor i det landet der du bor, en brukskonto, en PayPal-konto eller kredittkort, en eBay-konto eller en konto med World Wide Brands.
  5. Bestem om du vil at skatt registreringsnummer å tjene som SNN også. Hvis du foretrekker noe annet, ha SNN endret til EIN din. Bare informere din Division Revenue om dine preferanser og de vil behandle endringen i to uker.
  6. Få en brukskonto fra en lokal bank. I søknadsskjemaet som du kommer til å bruke kontoen for en liten bedrift. Du kan bli pålagt å sende inn skatt registreringsnummer før kontoen søknaden er godkjent. Du må også sende inn kopier av virksomheten registrering dokumenter og ID-kort.
  7. Registrer deg hos PayPal for å få en konto. Send inn en gyldig e-postadresse hvor kontoen din vil bli koblet. Når du får en PayPal-konto, vil du begynne å motta oppdateringer om kontoen din i e-postadressen.
  8. Gå til ebay.com å åpne en eBay-konto. Åpne en butikk ved å liste elementene du har på salg. Gjør det til en liten butikk bare så du ikke trenger å betale enorme registreringsavgift.
  9. Få en World Wide Brands konto. Denne nettsiden gir god liste over drop skipere. Når du nytte av levetid abonnement, må du betale en engangsavgift bare når du gjør forretninger med dette nettstedet.
  10. Publisere listen over elementer og begynne å drive din slippe skipet ebay.

Å sørge for at kundene får pengene sine er verdt, holde overvåking dråpe avsender. Skulle noen problemer oppstår, komme opp med løsningen umiddelbart, slik at kundene vil kontinuerlig nedlatende din bedrift.