O2i

Hvordan åpne en hjemme-baserte bokføring virksomhet

Bokføring er en type arbeid som ikke kan gjøres av hvem som helst

Bokføring er en type arbeid som ikke kan gjøres av hvem som helst. For å kunne gjøre denne jobben, må du ha evne i matematikk. En grad i regnskap kan være et pluss faktor, men er egentlig ikke nødvendig. Så lenge du er kunnskapsrik om hvordan å balansere økonomien og holde finansielle poster i god overensstemmelse, kan du godt kjøre din jobb som regnskapsfører. Deltagelse i en bokføring virksomhet er en lønnsom venture. Du kan sette den opp i ditt eget hjem for å kutte kostnader i å opprettholde et leid kontor. Her er tips for å veilede deg i dette arbeidet:

Hvordan åpne en hjemme-baserte bokføring virksomhet. Sørg for at du er godt bevandret i alle aspekter av bokføring saker.
Hvordan åpne en hjemme-baserte bokføring virksomhet. Sørg for at du er godt bevandret i alle aspekter av bokføring saker.

 1. Sørg for at du er godt bevandret i alle aspekter av bokføring saker. Ansette en full lovet regnskapsfører for denne virksomheten vil kun medføre en masse kostnader på din del. Så sørg for at du vet handelen selv slik at du kan gjøre jobben på egen hånd med mindre hjelp fra en innleid person.
 2. Vet at en opplevelse på bokføring arbeidsplasser vil hjelpe deg mye hvis du vil åpne et hjem basert bokføring virksomhet. En imponerende merittliste fra tidligere arbeidsgivere vil også øke din troverdighet. Selvfølgelig, hvis du har en troverdig status, vil du definitivt trekke flere kunder.
 3. Lær programmer på bokføring. Innse det - alt nå går gjennom datamaskinen. Meld deg på treningssentre som spesielt underviser bokføring med bruk av ulike programvare.
 4. Bestemme hvor mye du vil spørre fra kundene for service avgifter. Du kan velge å ta betalt av time eller per konto eller hovedbok. Finn ut standard priser fra andre bokføring bedrifter i ditt område så du vil ha en idé om de gjeldende satser.
 5. Bestem på sikt og måte av betalinger. Vil du lade etter hver transaksjon eller vil du fakturere kundene dine ved bulk? Vil du be om depositum eller forskudd avgifter før du utfører jobben, eller vil du samle inn etter alt er skjedd? Vil du be om sjekk, kontanter eller bank pengeoverføringer som modus for betaling? Dette er de hensyn du bør få på plass i å åpne en hjem basert bokføring virksomhet.
 6. Finn ut hvor du kan få klienter. Arbeidsfolk, fagfolk og entreprenører i ditt område er dine beste prospekter. Det hjelper mye hvis du har mange kontakter og venner i din by eller tettsted som mange av disse menneskene er at kundene.
 7. Annonser ditt hjem basert bokføring virksomhet. Dette er en måte å markedsføre din bedrift og åpne det å ville være klienter. TV-annonser, trykte annonser, brosjyrer, løpesedler og skilting vil eksponere din bedrift til publikum - som er et sikkert komme-on for en større kundekrets.
 8. Være godt bevandret med dine lokale skatteregler. Mest bokføring arbeid omhandler behandling av skatt på vegne av andre mennesker.
 9. Sikre en tillatelse for ditt hjem basert bokføring virksomhet. Selv om det er hjemme-basert, du fortsatt trenger å overholde lovbestemte krav i orden for din bedrift å operere problemfritt.
 10. Sett opp din virksomhet plass i ditt hjem. Skille det fra andre deler av huset. Unngå å drive forretninger i ditt spisebord. Prøv å være så profesjonelle som mulig selv om du er den eneste personen bemanning virksomheten.
 11. Sett åpningsdato av virksomheten din i løpet av likningen og betale sesongen. For sikker, vil flere mennesker trenger dine tjenester.

Når vedlikeholdes og administreres effektivt, kan et hjem basert bokføring virksomhet vokse til en full tid bokføring fast. Med dette mulig utvikling, bør du være klar til å ansette assistenter samt grenen ut til andre områder der du kan utvide dine tjenester.