O2i

Hvordan åpne en pengemarkedet konto

En pengemarkedet konto er en valgfri investering kjøretøy som du kan åpne ved hjelp av din sparing og brukskonto. Banken investerer pengene du setter inn i din pengemarkedet konto, noe som i sin tur skal gi deg akseptabel avkastning lik avkastningen som kan bli funnet ved å investere i en rekke markeder. Dette er en fin måte å tjene penger jobbe for deg, spesielt under den økonomiske downslide at verden er fortsatt utvinne fra. Men før du åpner din pengemarkedet konto og la pengene dine rulleres og tjene, er det flere ting du bør vite om hvordan du velger og åpne en konto.

Bestem hvor mye du er villig til å investere

Hvordan åpne en pengemarkedet konto. Bestem hvor mye du er villig til å investere.
Hvordan åpne en pengemarkedet konto. Bestem hvor mye du er villig til å investere.

Bestem hvor mye du er villig til å investere. Det første du bør finne ut når vurderer på å åpne en pengemarkedet konto ville være å bestemme den maksimale mengden av penger som du er i stand til å investere. Grunnen til dette er at du ikke egentlig ønsker å sette alle pengene her hvis du har planer om å bruke det i nær fremtid. Når du åpner en pengemarkedet konto og sette ditt første klump av kontanter, vil du bare få lov til begrenset tilgang til kontoen. For eksempel vil de fleste bankene bare tillate deg maksimalt seks uttak og rundt tre sjekker transaksjoner hver måned. I dette tilfellet ville det være lurt å bestemme et beløp som du kan leve uten eller trenger ikke dårlig i nær fremtid.

Se deg rundt etter de beste tilbudene. Når du har en investeringsramme sluttført, vil du nå ønsker å se rundt de ulike banker og finansinstitusjoner som tilbyr pengemarkedet kontoer og investeringer. Avgifter og grenser til en pengemarkedet innskuddskonto eller MMDA kan variere fra bank til bank. Yielden og avkastningen vil variere fra institusjon også. Besøk bankrate.com for en liste over ulike banker som tilbyr MMDAs og ser etter den beste avtalen. Capital One Direct Banking tilbyr en høy avkastning pengemarkedet konto som kan være gunstig for deg. Sjekk dem ut på capitalone.com .

Sjekk din bank

Sjekk din bank. Ikke glem å sjekke dine eksisterende banker for å se om de tilbyr MMDAs. Åpning med din eksisterende bank vil være mye mer praktisk siden du allerede stoler institusjonen og pengene er allerede i hendene.

Bestem hvor mye du er villig til å investere. Se deg rundt etter de beste tilbudene.
Bestem hvor mye du er villig til å investere. Se deg rundt etter de beste tilbudene.

Finn ut minimum saldo. En annen ting som du trenger for å oppdage om å åpne og vedlikeholde en MMDA er dens minimum saldo. Alle bankene vil kreve et minimum beløp som skal deponeres og vedlikeholdes i noen MMDA men mengden vil variere fra bank til bank.

Bestem på metoden for å åpne kontoen

Bestem på metoden for å åpne kontoen. Den tradisjonelle måten å åpne konto er ved å gå til banken og åpne gjennom en bank representant. Dette kan være upraktisk og tidkrevende, noe som er grunnen til at noen banker lar folk til å åpne MMDAs via telefon, mail, eller elektroniske transaksjoner. Sjekk den banken du ønsker å åpne konto i og se hvilke metoder de tilbyr å åpne kontoen. Hvis de tilbyr å åpne kontoen via deres hjemmeside, så kan du gjøre det også. De vil sannsynligvis kreve at du godkjenne tilgang til ekstern eller intern bankkonto for å overføre og sette inn penger til kontoen.

Dette er noen av de viktige tingene som du bør finne ut for å åpne MMDA egnet for dine behov. Pass på at banken du velger er FDIC forsikret slik at pengene dine er trygge bør noe skjer med den.