O2i

Hvordan åpne en spray tan salon

Hvis du ønsker å åpne en spray tan salong, er det best å være forberedt ved å forstå hva består gode, generelle forretningspraksis først. Helt siden folk skjønte hvor mye skade og for tidlig aldring soling kan gjøre for huden sin, har virksomheten til spray tan salonger i økende grad blitt en mye sunnere og hud-trygt alternativ.

Hvordan åpne en spray tan salon. Skaff din lokale og statlige virksomhet lisens.
Hvordan åpne en spray tan salon. Skaff din lokale og statlige virksomhet lisens.

Åpning av en spray tan salong er en fin måte for deg å tjene penger på den nesten 10€ milliarder i inntekter at spa og skjønnhet virksomhet genererer årlig i Europa alene. Menn og kvinner i alle aldre som sunt utseende at en brunfarge gir, men nå har de foretrekker å ha sine tan profesjonelt sprayet på stedet gjennomgå de skadelige UV-stråler av ekte sollys.

Det finnes to typer spray tanning alternativer du kan tilby dine kunder. Den ene er spray tan messe som er maskinen satt til å operere automatisk som klienten står inne i boden. Det andre alternativet er en mye mer personlig tilnærming, airbrush tanning. Prosessen med airbrush tanning kan være mer lukrativt, men du må ha kvalifisert personell som er opplært til å bruke spray tan på klienten, justere spray for kundens individuelle behov.

Bestem om du ønsker din bedrift å være plassert inne i en allerede eksisterende spasalong eller helse-og treningsstudio, som kan være en god idé å utvide sine tjenester og tilby deg en klar pool av potensielle spray tan kunder. Hvis du bestemmer deg for å ha et frittstående anlegg, er det en smart idé å ha den plassert i en travle sentrum eller viktigste detaljhandel distriktet der ute skilting kan tiltrekke walk-in business. Du kan komme unna med en mindre plass hvis du tilbyr bare airbrush tanning, men vil kreve en større plass hvis du trenger for å imøtekomme flere automatiserte tanning boder.

Skaff din lokale og statlige virksomhet lisens

Hvordan åpne en spray tan salon.
Hvordan åpne en spray tan salon.

Skaff din lokale og statlige virksomhet lisens, sammen med et lån for å sikre tilstrekkelig oppstart kontantstrøm, samt investering i spray tanning utstyr selv, kontormøbler og datautstyr. Ikke glem å ta med slike fasiliteter i budsjettet som speil og håndklær. Også undersøke alle slags hudpleieprodukter komplementære til garving at du kan tilby til kunder som en verdi add-on. Sjekk for å se om denne type virksomhet innenfor ditt område krever ingen spesielle helse tillater det.

Annonsere den store åpningen av den nye spray tan salong med reklame rettet mot ansatte i bedrifter innenfor en 5-kilometers radius fra salongen din. Designe et nettsted der folk kan lære mer om dine tjenester og registrere deg for et handelskammer medlemskap for å hjelpe markedet ditt spray tan salong og tiltrekke nye kunder. Andre flotte gode tips kan læres gjennom online kurs i business management.