O2i

Hvordan åpne et sykehjem etterforskning

Plassere dine gamle foreldre eller besteforeldre på sykehjem er alltid et vanskelig valg å ta, spesielt hvis du vurdere de mange nyhetsartikler om hvordan enkelte sykehjem blir kjørt. La oss innse det, er de fleste sykehjem virkelig kjøre som en bedrift snarere enn et hjem å ta vare på de eldre. Selv om det er en rekke sykehjem som gir topnotch helsetjenester til eldre, mange av dem er virkelig dårlig forvaltet og stinker av inkompetanse og grådighet.

Når du bestemmer deg for å plassere dine kjære i et hjem

Hvordan åpne et sykehjem etterforskning. Observere og studere.
Hvordan åpne et sykehjem etterforskning. Observere og studere.

Når du bestemmer deg for å plassere dine kjære i et hjem, du vanligvis gjøre due diligence for å sikre at de vil være glad og fornøyd bor i dette hjemmet. Imidlertid kan selv en topnotch sykehjem har problemer. Kanskje ikke så ille som de som er dårlig kjøre, men de fortsatt har problemer som vil true lykke og tilfredshet av pappy. Skulle noen av disse problemene kommer til lys, her er noen trinn som du kan ta for å åpne et sykehjem etterforskning og løse problemet.

Observere og studere

Observere og studere. Hvis du hører store problemer for overgrep eller omsorgssvikt i sykehjem som truer og forringer omsorg for de menneskene som bor i det, da blir du nødt til å grave litt dypere. Observer hjem og skrive ned noe utenom det vanlige i sin virksomhet og ledelsens. Hvis mulig, ikke la noen vite at du observerer at de vil gå videre med de daglige rutinene i drift. Intervjue innbyggerne i hjemmet og be dem om problemene, opplevelsen og hvis de ansatte eller administrator gjør en god jobb i omsorgen for dem. Merk alt du ser og hører ned i detalj. Ta med datoer og klokkeslett når disse problemer eller problemer skjedd.

Bli med i familieråd

Bli med i familieråd. Hvert sykehjem skal ha et familieråd som består av medlemmer som er pårørende til noen av beboerne. Bli med i denne gruppen og diskutere disse problemene. Rådet kan holde en undersøkelse internt og løse eventuelle problemer med administrasjon av hjemmet. Den familieråd kan bekrefte noen av dine observasjoner og innskytelser i tillegg, noe som kan føre deg til å forfølge mer drastiske skritt.

Møte med administrator

Når du bestemmer deg for å plassere dine kjære i et hjem. Bli med i familieråd.
Når du bestemmer deg for å plassere dine kjære i et hjem. Bli med i familieråd.

Møte med administrator. Det første du bør gjøre hvis du tror drift og forvaltning av sykehjemmet har gått for langt og de problemer og problemstillinger blir stadig skjer er å møte og snakke med administratoren. Diskuter problemer og utstedte du observert eller hørt fra beboerne. Hvis problemet er en engangs ting, deretter en kort prat med administratoren bør være nok til å løse det og sørge for at det ikke skjer igjen. Hvis problemet regelmessig og stadig skjer, så kan du diskutere det med ham og la ham vite at du er klar over det. Dette kan tippe vekten og gjøre dem handle for å løse problemet. Sørg for å gjøre protokollen og logge alt diskutert og de vedtak som administratoren har lovet.

Send en klage til politiarbeid myndigheter

Send en klage til politiarbeid myndigheter. Skulle dine klager falle på døve ører og de problemer og problemer likevel fortsette, så din neste løpet av handlingen ville være å bringe saken til høyere myndigheter. Skriv et brev opplisting av problemer i sykehjem og sende den til US Department of Health and Human Services. Du kan sende klagen elektronisk dersom du foretrekker ved å logge deg inn i deres hjemmeside, hhs.gov og leter etter den aktuelle e-post der du kan sende du klage til. Dette bør nå dem og en formell etterforskning vil sikkert skje.

Hvis du har gjort alt i din makt, og problemene er der fortsatt, så din siste alternativet vil være å ta din kjære ut av det og plassere ham i en bedre sykehjem. Anbefaler farten til de andre menneskene som bor i hjemmet også.