O2i

Hvordan beregne gruppen helseforsikring

Hvis du administrerer din egen bedrift

Hvis du administrerer din egen bedrift, er ett av kravene at du gir helseforsikring for de ansatte. Dette kan være en veldig vanskelig valg å gjøre fordi du vil håndtere det meste av utgiftene for gruppen helseforsikring. Det er nok av forsikring leverandører som du kan slå til, men før du registrerer deg for en helseforsikring plan, beregne gruppen helseforsikring kostnader og dekning gjennom disse trinnene.

Ansattes helse

Ansattes helse. Helsen til de ansatte vil avgjøre en stor del av satsene som vil bli gitt av forsikringsselskapet. Generelt, sunnere ansatte har bedre priser når det kommer til gruppe helseforsikring, fordi friske individer har mindre sjanser for å pådra sykdom eller sykdommer som forsikringsselskapet må betale for. En av de beste måtene å gjøre dette på er ved screening dine ansatte først for helse og fitness, men uten å diskriminere på funksjonshemmede spesielt hvis handicap ikke vil forstyrre jobben.

Alder

Alder. Neste vurdere en alder av de ansatte. Vanligvis vil et firma eller på kontoret med en aldrende pool av ansatte har dyrere gruppe helseforsikring, siden forsikringsselskaper generelt anta at eldre mennesker er mer utsatt for sykdommer og lidelser på grunn av aldring. Statistisk sett kroniske sykdommer enten utvikle eller å være å manifestere seg i alderdommen, setter som forsikringsselskapene en ulempe. Å få sin fortjeneste, vil forsikringsselskapet generelt øke premiene for gruppen helseforsikring.

Hvordan beregne gruppen helseforsikring. Ansattes helse.
Hvordan beregne gruppen helseforsikring. Ansattes helse.

Stillingsbeskrivelsen. Hvilke typer stillinger som er tilgjengelige i din bedrift vil også påvirke kostnadene av premie for gruppen helseforsikring. Kontorarbeidere generelt har lavere premie i forhold til stillinger som krever arbeiderne til å utøve manuell arbeidskraft som åpner opp arbeiderne til mer risiko for enten direkte skade eller utviklet kroniske kroppen plager. Dette er grunnen til bygging bedrifter har høyere premie å betale når det kommer til gruppe helseforsikring, sammenlignet med hvit krage bedrifter.

Beliggenhet

Beliggenhet. Stedet hvor du har opprettet din kontoret er faktisk en annen avgjørende faktor for grunnprisen av premien. Hvis du bor på landsbygda, vil premien bli lavere i forhold til bedrifter og firmaer som er plassert i byen. Urbane områder er generelt mye dyrere når det kommer til kostnaden av premiene.

Dekning

Dekning. Også vurdere hvilken type dekning for gruppen helseforsikring. Vil de ansatte få en omfattende helsegevinst pakke som inkluderer tannhelse planer? I så fall vil premiene generelt øke. Andre alternativer som du kan vurdere er uføreforsikring og livsforsikring. Dette vil være bedre for de ansatte, men disse også bety at du må møte større premie.

Livsstil. Også vurdere livsstilen til dine ansatte. For gruppen helseforsikring tjenesteleverandører, tobakk brukere og alkohol brukere har som regel høyere premie fordi bruken av disse stoffene generelt øker sjansene for kontrahering sykdommer og lidelser.

Hvis du administrerer din egen bedrift. Alder.
Hvis du administrerer din egen bedrift. Alder.

Når du har bestemt hvilken type gruppe helseforsikring pakken som du vil, må du huske å lukke avtale med et lokk som du kan håndtere. Store bedrifter og selskaper kan ha helseforsikring pakker som cap på flere millioner dollar, men for mindre bedrifter og næringsliv, bør flere tusen eller hundre tusen dollar være nok.