O2i

Hvordan beregne kredittkort prosenter

For noen mennesker

For noen mennesker, kredittkort er bane av deres eksistens. Vel, disse menneskene er de som er nede i rennesteinen økonomisk. Få deg inn i et synkehull er ganske enkelt i dag med den enkle å få en tilsynelatende grenseløs og risiko-fri linje av kreditt. Hva folk flest ikke vet er at lokke av enkel kreditt kan være en avhengighet, og hvis du ikke er forsiktig, vil du bli hekta. Når du får hekta og du ikke har økonomisk evne til å komme deg ut av kvikksand det er når det oppstår problemer. Kjenne poeng og prosenter disse kredittkortselskaper belaste deg for hver tilsynelatende ufarlig kjøpet er faktisk det første trinnet i våkner du opp fra narkotika-lignende effekter av kredittkort. Her er noen tips for å hjelpe deg å finne ut disse tallene, og forhåpentligvis avskrekke deg fra mismanaging ditt kredittkort.

Hvordan beregne kredittkort prosenter. Undersøke uttalelse.
Hvordan beregne kredittkort prosenter. Undersøke uttalelse.

  • Undersøke uttalelse. Piske opp den siste kredittkortregningen og undersøke alle kjøpene du har gjort i det siste fakturering syklus. Bortsett fra dem, lese området av uttalelsen hvor rentevilkårene er forklart. Vær oppmerksom på at avhengig av ditt kjøp og balanserer, kan du ha flere renter å forholde seg til. For eksempel, vil renten for kjøp vesentlig være forskjellig fra renten belastet for kontanter forhånd eller tilbaketrekning. Dette blir sagt, for å beregne dine prosenter riktig, må du beregne å bruke hver renten belastet separat.
  • Beregne for din månedlige renter. Søk etter ditt statement for figuren som tilsvarer ditt apr eller årlig prosentsats. Aprs vanligvis varierer fra lows av 7 prosent til høyder på 20 prosent. Når du får apr for kredittkortet ditt, dele dette tallet med det totale antall måneder i året, 12. For eksempel, hvis din APR er 13,5 prosent, deretter dele det med 12 måneder vil resultere i en månedlig rente på 1,125 prosent.
  • Beregne din daglige renten. For å få den daglige renten for kredittkortet ditt, må du ta til etterretning april ditt igjen og dele den med det totale antall dager i et år, 365. Resultatet vil være din daglige renten som normalt brukes til å beregne proporsjonale visse balanserer bør du bestemmer deg for å foreta utbetalinger før fakturering syklus cutoff. For eksempel, hvis din APR er 13,5 prosent, og du dele det med 365, vil du få 0,036 prosent. Dette er nå den daglige renten basert på gjeldende månedens balanserer og april
  • Beregne april Kredittkortet kontoutskriften bør allerede vise tilsvarende tall derimot, vet at dette tallet endres hver måned siden det er utelukkende basert på den balanserer på kontoutskriften. Derfor, hvis du ønsker å beregne for april din for en gitt måned, så alt du trenger å gjøre er å legge opp alle avgifter og balanserer belastet på kontoutskriften din, dele det med 30 dager, og multiplisere det 365 dager. Resultatet skal da bli delt på totalt hovedstol på uttalelsen. Når det er gjort, multiplisere det med 100 for å konvertere den til en prosent. Resultatet av alle disse beregningene blir din nåværende april

Det er sterkt anbefalt for deg å vite hvordan disse prosentsatsene er utledet for å gi deg en idé om hvor mye kredittkortselskapet vil belaste deg bør du utsette fra å betale for dine transaksjoner i tide. Forhåpentligvis vil disse viktige ting varsle deg på den finansielle risiko du får inn holder at kredittkort av deg som tungt artilleri.