O2i

Hvordan bli en bok salgsrepresentant

Hvis du eier en bokhandel og se deg folk bære bøker og spør om du har noen minutter til overs, disse er trolig boksalg reps. De er vanligvis midt mann for bokforlag og Bokhandlere.

Hvis du tror at du har potensial til å bli en bok salgsrepresentant, spør deg selv om du har det som trengs for å bli en.

Her er fremgangsmåten på hvordan å bli en bok salgsrepresentant:

  1. Kjenn jobb beskrivelse av en bok salgsrepresentant. Sørg for at du vet hva som vil skje hvis du blir en bok salgsrepresentant. Det er viktig at du har en idé om hva de kvalifikasjoner. En av de vanlige krav er at du har en bachelorgrad. Det vil være en fordel om du er høyt utdannet.
  2. Be om hjelp fra forlag. Bokutgivere kan faktisk fortelle deg hva de trenger i en bok salgsrepresentant. Komme i kontakt med flere forlag og høre hva de har å si. Be dem om hjelp. Hvis dere er enige om hva de har å si, send din CV for søknaden.
  3. Sjekk Internett for boken salgsrepresentant. åpning. Bortsett fra å komme i kontakt med forlag, kan du også søke på Internett for boken salgsrepresentant. åpninger. Besøk nettsteder som tilbyr ledige jobber. Se om det er en stilling. Hvis det er, send din CV på nettet. Du kan også få adressen til selskapet med den ledige stillingen og personlig søke stillingen.
  4. Reising er et must. De fleste bok salgsrepresentanter trenger å reise til forskjellige områder. Dette kan være en ekstra fordel av jobben, eller det kan være en ulempe. Men det kan være lurt å ta en titt på det, er reiser fortsatt en del av en bok salgsrepresentant. 'S liv. Så hvis du vurderer dette som din karriere, glemme å bo på ett sted. Forbered deg på hyppige reiser.
  5. Lære å arbeide for omfattende timer. Mest bok salgsrepresentant. må jobbe lange dager for å være forberedt på en klient presentasjon. Du må ta deg tid til å sørge for at presentasjonen er interessant nok til å fange kundens interesse.
  6. Vær kreativ. Som en bok salgsrepresentant., Må du jobbe på kreativitet ferdigheter. Dette er viktig slik at du kan fange oppmerksomheten til den potensielle kunden. Du må alltid prøve å tenke på nye måter på hvordan du kan selge bøkene til klienter.
  7. Besvare kundenes spørsmål. De fleste kundene har mange spørsmål når de blir tilbudt bøker. De spør om historien om boken, forfatteren, hvor godt boken er salg og mange andre bok-relaterte spørsmål. Du må være i stand til å løse alle sine henvendelser. Det kan også være bedre hvis du utstyrer deg med en bærbar datamaskin. Dette er for deg å ha lett tilgang på internett for spørsmål som du ikke helt vet hvordan du skal svare.

Bestill selgere har en masse ting går for dem

Hvordan bli en bok salgsrepresentant. Kjenn jobb beskrivelse av en bok salgsrepresentant.
Hvordan bli en bok salgsrepresentant. Kjenn jobb beskrivelse av en bok salgsrepresentant.

Bestill selgere har mange ting går for dem. Får de til å lære nye ting med bøkene de selger, møter de nye mennesker og få de til å reise til mange forskjellige steder. Hvis du ønsker å nyte disse fordelene, og være en bok salgsrepresentant nå.