O2i

Hvordan bli en forhandler for Cingular mobiltelefon tjenesten

I dag har teknologien blitt integrert i folks daglige liv at de finner det vanskelig å gå ut uten en. Bærbare datamaskiner, iPoder og mobiltelefoner er blant de gadgets som har forhøyet seg selv som et grunnleggende behov for folk-studenter eller profesjonelle alike. Derfor har mange selskaper har gjort teknologien en lønnsom virksomhet. Cingular Wireless eller AT & T Wireless er en av de som er spesialister i rask Internett-tjenester, mobiltjenester og enheter.

Hvis du vil ha din egen bedrift som Cingular mobiltelefon forhandler, her er fremgangsmåten du trenger å gjøre.

Hvordan bli en forhandler for cingular mobiltelefon tjenesten. Kontroller forhandler behov.
Hvordan bli en forhandler for cingular mobiltelefon tjenesten. Kontroller forhandler behov.

  • Sjekk kravene. Å bli akseptert i noen lokale forhandler program, må du ha din egen butikk eller kiosk hvor du kan selge tjenester og produkter. I tillegg må du ha høyhastighets Internett i butikken din som sysselsetter sikkerhet og svindel kontroller.
  • Kontroller forhandler behov. Sjekk med Cingular eller AT & T hvis de har forhandler krav eller muligheter innenfor ditt område. AT & T Wireless har en mulighet kontaktliste på deres hjemmeside som du kan se nærmere på. Det er en Excel-fil som du kan bruke til å filtrere sted eller område der du ønsker å gjøre forretninger i. Hvis det er en tilgjengelig krav, det vil gi deg navn, kontaktnummer og e-postadresse til salgsdirektør i at området. Derfor vil du bli varslet hvis området er for tiden ikke godta noen lokale forhandlere i øyeblikket.
  • Arrangere et møte med salgsdirektør. Hvis det er en åpning i ditt område, kan du kontakte den medfølgende salgsdirektør umiddelbart. Informere ham / henne om din hensikt å søke. Salgsdirektør kan veilede deg i prosessen, eller henvise deg til AT & T portal hvor du kan registrere deg.
  • Meld deg på og registrer deg. AT & T gir en online portal der potensielle forhandlere kan registrere. Du finner det på attsuppliers.com . Sjekk ut minimumskravene for valgbarhet. Du må forberede de krav som kan bli bedt om av deg som din forsikring og finansielle poster, og markedsføring for å fremme AT & T produkter og tjenester. Du må også ha et juridisk og salgbar tittel, føderal skatte-ID og leveringstider. Du bør ha en god finansiell spor uten noen negative klager på ansatte og salg service. Alle disse er nødvendig for deg å møte AT & T utvalgskriteriene for å være kvalifisert som en forhandler. Vente på en melding for å se om du er akseptert. Ta oppmerksom på imidlertid at AT & T kan også kontakte deg hvis de trenger mer informasjon.
  • Delta på treninger. Hvis du er tatt opp i programmet, vil AT & T gi deg verktøy og opplæringsmateriell nødvendig for å gå videre med forhandleren. Du vil også bli gitt tilgang til selskapets salg portal og rettigheter for å gi begrenset kundeservice og salg. Ta oppmerksom på at AT & T Mobility gir sin egen salgsstedet (POS) programvare for alle transaksjoner som involverer AT & T produkter.


Å være en del av et etablert selskap med produkter og tjenester har blitt påvist av mange forbrukere er aldri en dårlig ting. Det vil lett gi deg en rekke kunder og inntekter fordi de vet at du er støttet opp av en etablert selskap.