O2i

Hvordan bli en mobil forhandler


Bli forhandler av trådløs kommunikasjon produkter som mobiltelefoner, service og tariff planer og relaterte tjenester er en flott mulighet for de som ønsker å starte en liten bedrift på egenhånd, enten som en supplerende inntektskilde eller bærebjelken i et hjem virksomhet. Denne muligheten er ideell for studenter på jakt etter penger tjene muligheter deltid, bo-at-home moms eller potensielle gründere som ønsker å bryte seg inn i næringslivet som første gangs nybegynnere. Trådløs telekommunikasjon er en massiv vekstnæring med en hel masse penger for å lage muligheter som fortsetter å vokse etter hvert som den globale befolkningen entusiastisk omfavner trådløs teknologi. Ved å bli en forhandler av trådløse produkter og tjenester, vil du få inn i loven, carving ut din egen bit av denne gigantiske, lønnsom pie. Hvis dette perks din interesse, fortsette å lese ...

Trinn 1

Bli en virtuell nettverksoperatør. Som en VNO, trenger du ikke å være en eier eller agent for trådløse carrier tjenester, som innebærer å kjøpe trådløs båndbredde. I stedet kjøper du trådløse tjenester fra nettverksoperatøren på engros-priser, og da videreselge slike tjenester til vanlige forbrukere gjennom en rekke distribusjonskanaler. Som en VNO, vil du skape innovative service pakker som inkluderer tale, data og internett surfing tjenester og selge disse til kundene dine. For å gi deg en idé om arbeidet med å være en VNO, tenk på reisebyråer eller turoperatører. Å være en VNO er ​​telekom tilsvarende av disse enhetene.

Trinn 2

Hvordan bli en mobil forhandler. Bli en virtuell nettverksoperatør.
Hvordan bli en mobil forhandler. Bli en virtuell nettverksoperatør.

Funksjoner av en mobil forhandler. Når du blir VNO, dekker omfanget av arbeidet med kundeservice, skape ny virksomhet, tilbyr teknisk og betaling støtte gjennom ulike virkemidler som point-of-salg, IVRs, service planer, fakturering, etc. Kort sagt, kjører du hele virksomheten, bortsett fra du ikke eier spekteret båndbredde du selger. For å håndtere den dag-til-dag operasjoner, har du valget mellom å bygge din egen infrastruktur og ansatte; annet, kan du også sette foran og backend støttesystemer.

Trinn 3

Hvordan komme i gang. Mange av de etablerte nettoperatørene som Sprint, Cingular, Virgin Mobile, etc, gir forretningsmuligheter til interesserte enkeltpersoner, hvor du registrerer deg med dem som autoriserte agenter eller forhandlere som markedsfører en rekke trådløse produkter og tjenester som kan inkludere talekommunikasjon ( forhåndsbetalt og portofritt), innhold og data-tjenester og internett-surfing. Først registrere deg som en interessert forhandler og velg mobiltjenester som du ønsker å selge. Når du har gitt den nødvendige informasjon og kontaktopplysninger, vil søknaden bli anmeldt og en representant for selskapet vil komme i kontakt med deg. Ytterligere detaljert dokumentasjon i form av kontrakter, etc, må fylles ut. Når registreringsprosessen er fullført, vil selskapet gi deg detaljert opplæring på hvert av produktene og tjenestene du har valgt å selge. Selskapet vil også gi alle nødvendige salg og markedsføring kits som du vil da selge til nye abonnenter. Basert på salg du genererer, vil utbetalingene bli gjort til deg som per avtalevilkår.

Trinn 4

Andre alternativer. Et par andre alternativer tilgjengelig for forhandlere er å kjøpe mobil produkter på engros-auksjoner eller andre engros forhandlere eller bli en Powerseller på eBay. eBay har en egen portal kalt "Forhandler Marketplace", som du kan delta når du har blitt godkjent som en Powerseller. Slike ordninger er å foretrekke hvis du ønsker å opprette en Internett-bedrift, kutte ned på krav som en levende butikk, lager strømpe, selgere, etc.


Funksjoner av en mobil forhandler. Hvordan komme i gang.
Funksjoner av en mobil forhandler. Hvordan komme i gang.

Noen mengden av initial lekser i form av omfattende forskning er nødvendig hvis du er bestemt på å bli en mobil forhandler. Det er mange måter å gjøre dette, og du bør velge en som passer din stil og lomme. Videresalg trenger ikke være begrenset til mobilnettet produkter og tjenester, er det en hel, bredt spekter av produkter og tjenester som aktivt oppfordrer videresalg og du kan velge noen av disse produktene og tjenestene å komme i gang.