O2i

Hvordan bli en recovery agent

En recovery agent jobber for et inkassobyrå eller direkte for en finansinstitusjon, engasjert i å utvinne gjeld fra mislighold kunder. Banker og finansielle selskaper ansette utvinning agenter direkte på lønn eller gjennom innsamling byråer, som har agenter som arbeider på utvinning av gjeld på tvers av ulike typer lån, kredittkort, auto lån, boliglån, etc.
Denne artikkelen dekker nyttig informasjon om hvordan å bli en recovery agent.

Stillingsbeskrivelse

En recovery agent følger opp med kriminelle kunder via telefon eller ansikt-til-ansikt besøk. Utvinning agenter jobber ikke for banker eller lån selskaper alene, enhver bedrift eller tjeneste der kundene er pålagt å foreta betalinger for varer eller tjenester som er mottatt og ikke klarer å gjøre det, til tross for flere purringer eller merknader. For eksempel, sykehus, butikker, nytte bedrifter, osv. er alle tjenester som bruker utvinning agenter for å samle inn penger på lang forsinket betaling. Andre ansvarsområder omfatter:

Hvordan bli en recovery agent. I dagens økonomiske situasjon.
Hvordan bli en recovery agent. I dagens økonomiske situasjon.

  • Spore kunder som har flyttet bort fra innspilte steder, uten noen adresse for videresending eller spore igjen. Denne aktiviteten er kjent som "skip-tracing".
  • For kunder som ikke klarer å foreta innbetalinger, er utvinning agenter autorisert til å tilby noen mengden av fritak eller enkelt gjeld tilbakebetaling planer.
  • Opprettholde detaljerte registreringer av samtaler / besøk gjort, til utbetalinger eller løfter foreta betalinger, nye kontaktinformasjon osv.

Kvalifikasjoner og opplæring

  1. En high school diplom eller en godkjent GED tilsvarende er minimum pedagogiske kvalifikasjoner kreves, men en knytte eller bachelorgrad i noen disiplin eller arbeidserfaring i et kunde-tjeneste rolle legges fordeler.
  2. On-the job training er gitt når du er ansatt som trainee, inkludert selskapets retningslinjer og prosedyrer, systemer trening, samling eller utvinning teknikker, kommunikasjon og forhandlingsteknikk, føderale og statlige lover knyttet til inkasso, osv.

I dagens økonomiske situasjon

I dagens økonomiske situasjon, utvinning agenter er ganske etterspurt, siden flere og flere mennesker er misligholde ulike typer gjeld. Kompensasjon for utvinning agenter er betalt på provisjonsbasis, dvs. en andel av gjelden som samles inn, eller en kombinasjon av lønn pluss provisjon. Gjennomsnittlig inntjening varierer mellom 11 200€ og 33 590€ vanligvis beregnet på timebasis.

Hvordan bli en recovery agent.
Hvordan bli en recovery agent.

Avansert karrieremuligheter inkluderer leiaransvar i organisasjonen / bedriften, administrerende et stort team av samlere og utvinning agenter. Alternativt kan du sette opp din egen utvinning byrå og yte tjenester til bedrifter som gjør bruk av samling tjenester.

Følg retningslinjene i denne artikkelen for å bli en recovery agent.