O2i

Hvordan bli med i en Credit Union for bønder

Populært

Populært, trenger kreditt fagforeninger ikke krever månedlige avgifter, og de tilbyr renter som er det beste av sitt slag. Dette kan være på sparing eller lån kontoer. Bli med i en Credit Union er som å bli med i en støttegruppe fordi de vil hjelpe deg og støtte deg i tider som du ikke kan gjøre det på egen hånd. For bønder, kan kreditt fagforeninger bistå hver av bøndene som er involvert i unionen i å få lån for sine virksomheter, å få lån for deres personlige økonomi, få lån for deres utstyr i sine gårder, får lån til land leasing og andre tilskudd og forsikring om at de kan benytte. Credit fagforeninger for bøndene er under oppsyn av Farm Credit Administration, en av de føderale byråer i Europa.

For å bli med i en Credit Union for bønder, kan du følge disse trinnene:

  • Gjør deg kjent med informasjonen. Forskning om kreditt fagforeninger og etater involvert med disse. Lokalisere hvor kontorene til kreditt fagforeninger av bonde i ditt område er.
  • Gå til Farm Credit Administration (FCA) online nettsted. Du kan også google relatert informasjon om Farm Credit Administration hvis du vil vite mer om byrået.
  • Finn Credit Union for bønder i din region. Besøk på kontoret til regionale organ og deretter få et medlemskap søknadsskjema fra dem.
  • Bevise for dem at du er en bonde eller en rancher, eller at du kjører et landbruk virksomhet eller andre landbruk-relatert virksomhet. For å gjøre dette, kan du ta med papirer for å presentere byrået som vil fungere som vitnesbyrd for å bevise at du er en bonde.
  • Fylle ut søknadsskjemaet. Gjøre dette nøyaktig og sørg for at du følger instruksjonene nøye. Ikke nøl hvis du blir bedt om å oppgi informasjon som er personlig eller business-relaterte, vil disse bli brukt av etaten for å fastslå at du er kvalifisert til å delta i unionen. Før du sender inn, gjennomgå fylt ut informasjonsark. Hvis du kan sende inn søknadsskjema på nettet, presse gjennom. Andre nettsteder kan kreve at du skriver ut informasjonsskriv og send dem til byrået. Se etter adressen til byrået på nettstedet.
  • Etter at du har sendt søknaden på nettet, må du vente på svar fra en av sine representanter. Mens du venter, være sikker på at du gjennomgå avtalen og deres vilkår og betingelser, slik at du vil være klar med hva de krever fra deg. Gjør lese kontrakten og avisene før du signerer noe.
  • Ikke umiddelbart hoppe å registrere deg med en institusjon. Du må sammenligne første kostnadene og vilkårene og betingelsene mellom ulike institusjoner og vurdere fordeler og ulemper med hver institusjon. Bestemme hvilken institusjon som vil gagne deg mer enn den andre.


Vær forsiktig med byråer som er for godt til å være sant

Hvordan bli med i en Credit Union for bønder. Gjør deg kjent med informasjonen.
Hvordan bli med i en Credit Union for bønder. Gjør deg kjent med informasjonen.

Vær forsiktig med byråer som er for godt til å være sant. Unngå Credit Union haier fordi de kan bare lure deg, og før du vet ordet av det, kreditter er for høye enn hva du kan betale. Ikke bli for lat til å lese vilkårene og betingelsene og kontrakten.