O2i

Hvordan bruke bankrate.com å finne high yield sparekontoer

Hver person som ønsker å investere godt og nøye med sine hardt opptjente penger forskere på hvilken anlegget er det best å oppbevare sin inntjening. En av måtene å hjelpe deg med å finne hvilken bank vil være det beste hjem for pengene er ved å gå til Bankrate.com. Dette nettstedet er som eBay for noe tilgjengelig for dine økonomiske behov. Ved å bruke dette nettstedet, trenger du ikke å manuelt sjekke ut hver bank og søk etter sine renter, spesielt hvis du vurderer å åpne en sparekonto. Trinnene nedenfor markere hvilke punkter du trenger å huske på når du søker etter en høytytende sparekonto for kontanter. Alt du trenger er din stasjonære eller bærbare og Internett-tilkoblingen til å gjøre bakgrunnen sjekk og forskning.

Hvordan bruke bankrate.com å finne high yield sparekontoer. Gå til bankrate.com nettstedet.
Hvordan bruke bankrate.com å finne high yield sparekontoer. Gå til bankrate.com nettstedet.

  • Gå til bankrate.com nettstedet. Det første du trenger å gjøre er å besøke nettstedet til Bankrate og derfra finne kategorien for brukskonto og sparekonto. Når du ser denne kategorien, klikk på den.
  • Valg av type konto du ønsker å starte. Når du har valgt Kontroll og Savings kategorien, vil du se en dropdown liste over sider alternativer som du kan canvass for. Hvis du planlegger å starte en høytytende sparekonto velg deretter "High Yield / MMA Savings" entry. Det er en knapp ved siden av rullegardinlisten merket "Go" så velger at å starte søket etter de beste prisene for denne type sparekonto.
  • Kontrollere mengden av balanse du ønsker å starte med og vedlikeholde. Når du er i denne delen, ville du trenger å merke området for å opprettholde balansen du planlegger å starte med din sparekonto. Alle bankene har forskjellige renter, avhengig av hvor stor av en investering du er villig til å gjøre. Naturligvis, ville bankene ønsker å oppmuntre deg til å investere mer så større rente er gitt til de som er villige til å sette inn mer penger. Sørg for å velge et område som er svært realistisk og nær målet beløp, slik at du kan velge med omhu.
  • Vise søkeresultatene. Når du har identifisert disse parametrene, kan du se søkeresultatene avhengig av omfanget av investeringen din. Gjennomgå APY eller årlig prosentsats Yield, som er de inntektene du kan forvente fra dine penger. Naturligvis er det høyere dette tallet er, desto bedre for investeringen. Når du velger en bestemt hastighet via radio knapp, vil en ny runde av søkeresultatene vises. Fra denne nye batch av søkeresultatene, kan du vurdere hvilken bank du ønsker å investere med. Velge en hederlig bank og fortrinnsvis med en svært tilgjengelig gren slik at det ikke vil være for mye av et problem for deg å gjøre noe papirarbeid og ærend med banken. Velg banken med minst mulig kostnad for deg. Fra dette utvalget kan du se den lavest mulig opprettholde balanse for din type konto. Du kan også sjekke banken politikk og se hvilke som er mest behagelig for deg.


Når du har valgt fra søkeresultatet

Når du har valgt fra søkeresultatet, kan du begrense bankene og priser som du kan gjøre intensiv forskning på. Avhengig av i dine spesifikke behov, kan en bank gi flere alternativer fra deg i forhold til andre. Spør rundt fra dine venner med tilsvarende kontoer for første hånd av bankene og deres personell.