O2i

Hvordan bruke crowd control barrikader

Når du har valgt en kontroll av menneskemengder barrikaden, her er noen tips om hvordan du bruker crowd control barrikadene til din fordel:

  1. Tenk sikkerhet. Fremfor alt annet, bør du vurdere mengden fysiske sikkerhet. Det som skjer i tilfelle av en nødsituasjon? Har du en rute for utrykningskjøretøy? Er fotgjengere holdes atskilt fra biler i bevegelse? Publikum fysiske sikkerhet bør være nummer én bekymring.

Hvordan bruke crowd control barrikader. Worst case scenarier.
Hvordan bruke crowd control barrikader. Worst case scenarier.

  • Worst case scenarier. En av varemerker for en mengden er dens uforutsigbarhet, slik at du ønsker å være forberedt på worst case scenarier. Uten å dvele ved potensielle katastrofer, bør du vurdere hvordan crowd control barrikader vil fungere i uventede situasjoner. Crowd atferd forskere studere videoer av folkemengder som de som demonstrert på 1999 World Trade Organization møtet i Seattle. Odds er du ikke vil kjøre inn noe i nærheten engang, men i det minste vurdere noen muligheter slik at du ikke vil bli fanget av vakt.
  • Gjør innganger og utganger godt merket. Hvis publikum føler at exit kan være blokkert eller at det ikke kan passe inn i feltet, kan publikum begynner å få panikk. Dine crowd control barrikader bør gjøre det organisatoriske plan åpenbart for publikum, og de beste systemene er de som publikum kan følge intuitivt.
  • Få litt hjelp guesstimating tall. Hvem du kjøpe eller leie din crowd control barrikader fra bør kunne hjelpe deg med å måle hvor mye plass du trenger for å imøtekomme den forventede mengden. Du ønsker å være sikker på å være nok plass for publikum til å bevege seg slik at de ikke ender opp med følelsen fanget.
  • Bruk crowd control barrikadene for å håndheve "rettferdighet". Hvis du oppretter en linje, hadde det bedre være en der folk som er på forsiden av linjen få servert først. Ikke i noe tilfelle du ønsker å tillate noen av folkemengden for å angi en hendelse uten å vente eller betale inngang. Ikke glem at i en folkemengde, råder publikum mentalitet: Hvis publikum er klar over et system som håndhever rettferdighet, er det mindre sannsynlig å ta saken i sine egne hender.
  • Jeg har vært i flere folkemengder som gikk ut av kontroll, heldigvis på arrangementer der publikum var lykksalig nok at konsekvensene var tamme. For eksempel, i Seattle i 2006 HempFest, brutt publikum crowd control barrikader ikke ut av unruliness men fordi utilstrekkelig plass hadde blitt tildelt. Husk at en liten bit av publikum ledelse går langt i å sikre suksess for ditt arrangement. Det vil være en kombinasjon av god planlegging og tilstrekkelig kontroll av menneskemengder barrikader som sikrer suksess på den store dagen!