O2i

Hvordan bruke direktereklame markedsføring teknikker

I enkleste form, er direktereklame en annonsering strategi der brosjyrer, tilbud, anmodninger, kataloger, osv., er sendt av bedrifter til sine potensielle forbrukere. Selv direktereklame har fått nedsettende navn, "junk mail", nøkkelen til en effektiv direktereklame kampanjen er å gjøre sikker på at mottakeren faktisk tar seg tid til å åpne og lese den. Hvis du er interessert i å bruke direktereklame for å øke salget og bedre markedsføring, her er noen tips og retningslinjer for å hjelpe deg ut:

Hvordan bruke direktereklame markedsføring teknikker. Kjenn din målgruppe.
Hvordan bruke direktereklame markedsføring teknikker. Kjenn din målgruppe.

  • Kjenn din målgruppe. Selv om noen postreklame tilfeldig sende ut mail til forbrukere innenfor et geografisk plassering, er det best at du bestemme målpopulasjonen først, slik at du kan lage en målrettet e-postliste. Målrettede e-postlister omfatter forbrukere som ville trolig ha nytte av og nedlatende dine produkter og tjenester. Det er noen profesjonelle tjenester som du kan melde deg på som ville hjelpe deg å vite mer om husholdninger og forbrukere, slik at du kan bygge opp en målrettet e-postliste, sjekk ut en på experian.com .
  • Begynne i det små. Det er et smart trekk å begrense direktereklame kampanjen først, sier til en bestemt lokalsamfunn før du går på en større skala. Dette trekket har flere fordeler: for ett, ville dette bidra til å kutte ned på kampanjen utgifter. For en annen, ville du være i stand til å studere effekten av kampanjen lettere, tenker på den første lille befolkningen som studiegruppen. Du ville være bedre i stand til å vurdere konsernets reaksjon på kampanjen, og du kan lage justeringer og modifikasjoner (for eksempel din slagord og annonsen design) basert på resultatene av studien.
  • Tilpasse den. En av grunnene til at mottakere har en tendens til automatisk kaste direktereklame er fordi de kan fortelle at med en gang at det ikke er ment for dem, personlig. Mye av dette er med måten at konvolutten ser ut. For å bekjempe dette, bør du unngå å bruke stark hvite konvolutter selv og standard skrifter i adressering direktereklame, prøv for fargerike konvolutter og skrifter som ser ut som en persons håndskrift, og dette vil trolig øke sjansene for direktereklame får åpnet og lest. For flere gode tips om å sørge for at direktereklame blir åpnet, klikker her .
  • Bruker direktereklame i forbindelse med andre kampanjer. En annen god idé er å lage et nettsted som ville tilby gode og nyttige artikler om emner relatert til ditt produkt. Deretter kan du be om informasjon som e-postadressen til de besøkende på nettstedet ditt, slik at du kan sende dem gratis nyhetsbrev og brosjyrer. Ikke bare vil de dra nytte av de nyttige nyhetsbrev som du ville sende dem med jevne mellomrom, vil du også ha nytte, som du ville være i stand til å sende direkte e-post via e-post for å oppdatere dine potensielle kunder om dine kommende promoer og nye produkter.

Det er så mange måter du kan maksimere en DM-kampanje

Det er så mange måter du kan maksimere en DM-kampanje. Det viktigste er at du gjør denne kampanjen strategisk. Det hele starter med å kjenne din målgruppe, og finne de beste måtene å nå ut til dem. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!