O2i

Hvordan bruke en FHA lån

En Federal Housing Administration (FHA) Lånet er et føderalt støttet lån designet for å tillate boligkjøpere å komme inn i et nytt hjem med en lav forskuddsbetaling. Mens ikke begrenset til første gangs boligkjøpere, er lånet ideelt for ditt første hjem. FHA lån vil tillate deg å komme inn i et hjem med minimal penger ned, selv uten forskuddsbetaling i enkelte tilfeller. Til gjengjeld vil du se en litt høyere rente og vil være ansvarlig for å betale boliglån forsikring før du er i stand til å bygge egenkapital i ditt hjem til 20% av hjemme verdi. Her er de anbefalte tiltak for å skaffe og bruke en FHA lån.

  1. Først bestemme hvor mye du kan kvalifisere for. Du kan bruke denne regjeringen boliglån kalkulator fra Ginniemae som en guide, men husk det er bare en guide, og er faktisk ikke godkjenne deg for en bestemt lån. Bare skriv inn din inntekt og nåværende månedlig betaling i kalkulatoren, og det vil gi deg en ide om lånet du kan kvalifisere for.

Hvordan bruke en FHA lån. Først bestemme hvor mye du kan kvalifisere for.
Hvordan bruke en FHA lån. Først bestemme hvor mye du kan kvalifisere for.

  • Neste, må du faktisk få lån. Snakk med noen av de lokale långivere i ditt område, enten ved å besøke den lokale grenen eller ringe på telefonen for å diskutere lån som tilbys. Forklar at du er ute etter en FHA lån forhånd og lånet spesialist vil diskutere hvilke alternativer de tilbyr og hva som trengs for å kvalifisere. Hvis du foretrekker å gjøre din forskning på nettet, bare besøk hjemmesiden til banken din av valget eller bruke en søkemotor for å lete etter långivere som vil ta din søknad online.
  • Etter at du har blitt godkjent for en FHA lån, må du finne hjem som du ønsker å kjøpe. Utlåner vil ha gitt deg en idé om hvor mye penger du bør være ute etter å bruke på et hjem, basert på din inntekt, finansielle forpliktelser og kreditt historie. Kontakt en lokal eiendomsmegler selskap å jobbe med en agent som vil bidra til å holde deg innenfor budsjettet.
  • Når du har identifisert den boligen du ønsker å kjøpe, jobbe gjennom eiendomsmegler å lage et tilbud som er rettferdig og innenfor budsjettet. Selgeren vil da akseptere, avvise eller motvirke tilbudet. Når du kommer til en avtale om pris, kan du flytte inn det siste trinnet.

  • Til slutt, vil du signere lånet papirene for å få FHA lån. Kontakte utlåner til å la dem vite at du har identifisert et hjem, de vil trekke opp de riktige papirene og signere du har dem. Du er nå et hus med en FHA lån!