O2i

Hvordan bruke google finance

Google Finance kan gi deg mye informasjon

Google Finance kan gi deg mye informasjon. Den lar deg søke etter en mengde informasjon om selskaper, forskning spesifikke aksjer, fond og obligasjoner, utføre en rekke konverteringer, og bygge dine egne porteføljer. Enten du er en uformell investor eller en profesjonell regnskapsfører det er en veldig nyttig program.

Hvis du ønsker å få fullt utbytte av Google Finance

Hvordan bruke google finance. En av de viktigste grunnene til at folk bruker Google Finance er å sette opp en online portefølje at de kan se.
Hvordan bruke google finance. En av de viktigste grunnene til at folk bruker Google Finance er å sette opp en online portefølje at de kan se.

Hvis du ønsker å få fullt utbytte av Google Finance, må du sette opp en Google-konto. Hvis du allerede har en som du bruker for noen av sine andre programmer, som Google grupper, handlelister eller varsler, så kan du bruke det. Hvis du har en Gmail-konto, kan du bruke brukernavn og passord for det. Hvis du ikke har en Google-konto, må du starte her. Du må fylle ut all nødvendig informasjon og godtar betingelsene og vilkårene. Det er ingen kostnad for en Google-konto.

  • En av de viktigste grunnene til at folk bruker Google Finance er å sette opp en online portefølje at de kan se. Du kan faktisk sette opp flere porteføljer. Du har også muligheten til å gjøre ganske mye på lager forskning. Google Finance vil koble til ulike nyhetskilder for artikler som du kan lese. Du kan også delta i ulike blogger om konkrete selskaper eller til og med starte din egen blogg.
  • Du kan undersøke historiske priser for ulike bestandene. Hvis du prøver å bestemme prisen ut fra et lager for skattemessig, kan dette være et viktig verktøy.
  • Du kan også sammenligne din valgte lager til andre spesifikke bestander eller store indeksene. Du kan vise din sammenligning i en graf som klart vil vise deg hvordan din valgte lager måler mot de andre valgene. Du kan justere sammenligning tidsramme som passer for deg.
  • Du kan også være en del av ulike diskusjoner knyttet til en bestemt aksje. Bare vær oppmerksom på at noen som legger ut på diskusjonsfora kan ha baktanker. Selv om mange av de fora blir overvåket, kan moderator ikke alltid vet om en deltaker prøver å påvirke kursen på en aksje. Lær av diskusjonene, men gjør din egen forskning.
  • Mange av funksjonene i Google Finance kan gjøres uten å måtte logge seg på. Men for enkelte funksjoner, som å bygge og vedlikeholde porteføljer, må du logge deg på.

Ved hjelp av en Internett-verktøy som Google Finance kan hjelpe deg å lære mer om selskapene du er interessert i. Det kan hjelpe deg å organisere og overvåke investeringsstrategi, samt teoretisk prøve nye strategier. Det kan gi deg nyttige verktøy for å gjøre en rekke konverteringer, både monetære og ikke-monetære. Hvis du er interessert i å ta det du har lært av denne saken ytterligere, kan du selv ønsker å registrere deg for noen online finansiere klasser. Alt i alt, kan Google Finance gi deg en generøs mengde av finansiell informasjon.