O2i

Hvordan bruke Twitter for å markedsføre din bedrift

Vi er alle kjent med den klassiske modellen av markedsføring en virksomhet: send enveis annonser til eksisterende og potensielle kunder. Imidlertid har markedsføring spillet endret. Med fremveksten av Twitter, kunder har nå muligheten til å snakke tilbake. Hører du?

Hvordan bruke twitter for å markedsføre din bedrift. Hva er twitter?
Hvordan bruke twitter for å markedsføre din bedrift. Hva er twitter?

Hva er Twitter?

Twitter lar deg legge inn en stor virtuell "party" av samtaler. Du registrerer deg, lage en Twitter identitet, og begynne å bygge ditt nettverk av kontakter. I motsetning til tradisjonelle virksomheten markedsføring strategier, starter dette vanligvis med å lytte til andre.

Etter

Din første bedrift markedsføring oppgave er å finne Twitter kontakter til følge. Husk, dette er folk du lytter til. De er ikke lytter tilbake - ikke ennå. Hvem kan din bedrift lære av?

  • Nåværende kunder som bruker Twitter
  • Folk kritiserer eller diskuterer din bedrift
  • Business markedsføring eksperter og industriledere
  • Mennesker som deler industrien informasjon

Finne twitter kontakter

Søk etter personer øverst på Twitter-siden kan du søke etter Twitter brukernavn (hvis kjent) og også søke i e-post kontakter. Du har også muligheten til å invitere ikke-brukere til å delta Twitter.

Finne twitter kontakter. Legg verdi.
Finne twitter kontakter. Legg verdi.

Til høyre for Twitter-vinduet er en søkeboks. Angi termer relatert til virksomheten din, og du vil se en liste over nylige Twitter conversations som inkluderer søkeordene du brukte.

Når du finner en person av interesse, bare klikk brukernavn, og klikk på Følg.

Legg verdi

Som du lytte til dine nye kontakter, kan du kommentere sine meldinger ("tweets"). Dette begynner en offentlig samtale. Du kan også tweet elementer av verdi til dine potensielle markedsføring publikum, for eksempel:

  • Industri nyhetssaker
  • Gjensidig business marketing (giveaways, konkurranser)
  • Verktøy, tips og linker

Andre mennesker gjør Twitter søk eller svarer på dine kommentarer vil begynne å følge deg, spesielt hvis dine tweets holde verdien. Eksempler på verdifulle tweets har smarte samtaler og svar, lenker til din egen eller andres blogginnlegg, industri nyheter og tips, og en og annen konkurranse eller kampanje. Blatant markedsføring gjør ikke listen. Husk at du ikke bruker Twitter til blatantly markedsføre din bedrift, du bruker den til å utveksle informasjon.

Du vet du legge verdien av tallene: din Twitter tilhenger listen vil vokse. Potensielle kunder finner deg, og hvis du representerer din virksomhet godt, vil dette gjøre et sterkt inntrykk - som er en av de beste markedsføringsstrategier av alle.

I teknisk forstand, er Twitter enkel å bruke. Hva tar mer innsats laging en effektiv Twitter markedsføringsstrategi for din bedrift.