O2i

Hvordan bruke vibrasjonskontroll mounts

Vibrasjon kontroll produkter hjelp i vibrasjonsreduksjon

Vibrasjon kontroll produkter hjelp i vibrasjonsreduksjon. Forebygging og behandling av vibrasjon er avgjørende, siden det er en av tegnene på slitasje for de fleste maskiner. Med vibrasjon maskiner, vil du være i stand til å kontrollere og analysere hvilke typer vibrasjon som en bestemt maskin avgir. Ved hjelp av svært avanserte prosesser strukturell kontroll, kan vibrasjon utstyr bidra til å løse de forskjellige typer støt og vibrasjoner kontroll problemer funnet blant mange produkter som platestasjoner og fone-end lastere. Vibrasjonskontroll mounts bidra til å holde støy, støt og vibrasjoner kontroller i miljøet kontrolleres og vedlikeholdes på tolerable nivåer.

Fordi disse enhetene hjelpe i forebygging av kraftige sjokkbelastninger som kan skade dine maskiner, er det nyttig å vite hvordan du bruker vibrasjonskontroll mounts. Her er prosedyrer for bruk av kontroll mounts.

Hvordan bruke vibrasjonskontroll mounts. Får riktig plast flyt for vibrasjonskontroll mount: for noen vibrasjonskontroll produkter.
Hvordan bruke vibrasjonskontroll mounts. Får riktig plast flyt for vibrasjonskontroll mount: for noen vibrasjonskontroll produkter.

  1. Får riktig plast flyt for vibrasjonskontroll mount: For noen vibrasjonskontroll produkter, er bestemte typer plast flyter eller MR monterer nødvendig. Plast flyter bør være kompatibel med dine mounts. For bedre kompatibilitet, bruk en blandet modus-type magnetisk væske som fungerer med de maskinene som du vil teste ved hjelp av vibrasjon kontroller. For rekreasjonskjøretøy som båter, golfbiler og vannscootere, kan du bruke plate mounts, ring og foring mounts, og fail-safe komprimering mounts. For gården utstyr som traktorer og skurtreskere, kan du bruke sentrum-foringen, all-holdning, 515-serien og komprimering mounts.
  2. Installer MR monteringstid: Plasten flyten består av en vibrerende masse, en semi-aktiv væske mynte og noen monteringer som er laget av gummi. Du må installere MR mounts på bønne struktur, som vil ta seg av den vibrerende masse funnet under de to andre gummifestene støtter strålen struktur.
  3. Identifiser deretter bekrefte demping egenskaper MR mount: For å gjøre dette, må du vite ligningene som arbeider med vibrasjonskontroll mount. Du kan bruke den lineære Kvadratisk Gaussian (LQG) kontrolleren for de fleste maskiner som skal prøves. Dette LQG styrer også reaksjoner fra maskiner til miljøfaktorer. Når dette er allerede ordnet, kan festene nå sjekke og reparere vibrasjoner slippes ut av dine maskiner.

Vibrasjon kontroll produkter hjelper deg med å isolere alle typer støt og vibrasjoner fra maskiner, utstyr eller kjøretøy. Når du har brukt vibrasjon analyse for å fastslå hvilken type feil som maskinen har, reparere maskinen eller ta enheten til en tekniker som kan reparere den. Med disse trinnene, få mest mulig ut av dine maskiner gjennom vibrasjonsanalyse er mulig.