O2i

Hvordan bygge virksomheten troverdighet

Holde en virksomhet i gang og vokser avhenger av hvordan kunder og leverandører ser på deg og hvordan du administrere virksomheten. Du må tjene deres tillit og utvikle gjensidighet. Du må ha en tilstedeværelse og viser profesjonalitet, online og offline.

Her er noen tips om hvordan du gjør det.

Hvordan bygge virksomheten troverdighet. Opprettholde en online tilstedeværelse.
Hvordan bygge virksomheten troverdighet. Opprettholde en online tilstedeværelse.

 1. Opprettholde en online tilstedeværelse. Invester i et domenenavn. Dine nåværende og potensielle kunder vil vite om deg og dine produkter og tjenester raskere. Ditt nettsted bør være brukervennlig, utformet profesjonelt, og logoen vises tydelig. All relevant informasjon knyttet til din bedrift - produkter, tjenester, vilkårene for bruk og leveringsplan, garantier og selskapets historie, selskapets mål, personlige opplysninger og kontaktinformasjon bør inkluderes på nettstedet ditt.
 2. Vær konsekvent i alle deler av virksomheten din, fra kvaliteten på dine produkter og tjenester, leveringsplan, dine tjenestevilkårene til garanti og garanti-vilkår.
 3. Investere i virksomheten prosess og system programvare som kan hjelpe deg med å drive virksomheten jevnt og effektivt. Sikre at hvert medlem av din virksomhet vet hvordan å bruke systemet.
 4. Kundeservice er svært viktig i enhver bedrift. Sørg for at dine frontliners ha inngående kunnskap om produktene og tjenestene du tilbyr. Gi opplæring til ansatte og ansatte jevnlig for å holde dem oppdatert på utviklingen i bransjen og trender.
 5. Utnytte tilgjengelige markedsføring verktøy og arenaer som er tilgjengelige. Ta ut annonser i print og kringkasting medier som budsjettet tillater. Leie en profesjonell til å skrive annonseringen kopiere og ta dette med i ditt nettsted.
 6. Dele noen av din kunnskap med dine kunder gjennom regelmessige nyhetsbrev, svar på henvendelser, og blogger. Benytt deg av sosiale nettverk verktøy som er tilgjengelige. Hvis du kan, publisere artikler i bransjen nyhetsbrev.
 7. Bli involvert i samfunnet aktiviteter og lokale organisasjoner som kan utvide markedet. Ta deg tid til å melde seg frivillig til en sak eller veldedighet at du støtter å øke dine personlige og forretningsmessige tilstedeværelse.
 8. Være sannferdig i alle dine påstander om dine produkter og tjenester. Gjøre kundene oppmerksomme på hvorfor de trenger dine produkter og tjenester basert på hvilke verdier disse kan faktisk levere.
 9. Benytt deg av attester. Dette er kraftige uttalelser til tillit i dine produkter og tjenester. Få attester fra fornøyde kunder og be om tillatelse til å legge dem på nettstedet ditt.
 10. Sørg for at du inkluderer din bedrift adresse på nettstedet ditt, at de telefonnumrene du har oppført faktisk virker og at noen er alltid klar til å ta imot samtalen. Også e-post henvendelse service og utpeke noen til å svare på disse mailene omgående. Opprettholde kontakt med kunder vil øke din troverdighet.
 11. Ha en profesjonelt designet visittkort. Visittkortet skal ha samme informasjon som hva som er oppført på nettstedet ditt.
 12. Når en potensiell klient forespørsler om en ansikt-til-ansikt presentasjon, demonstrasjon eller møte, være sikker på at du er forberedt på møtet, være på gang, og følg standard business etikette.
 13. Søke om medlemskap til industri og næringsliv foreninger og være et aktivt medlem. Gjør deg selv tilgjengelig for å være i en paneldebatt, være en dommer eller gjestetaler. Vær villig til å demonstrere produktet hvis det er aktuelt, og bli med aktuelle konkurranser og bransjepriser. Du kan sjekke noen av disse gjennom din lokale handelskammer.
 14. Søke innretting med andre bedrifter for kryssreferanser og affiliate markedsføring.

Bygningen troverdighet starter med deg

Bygningen troverdighet starter med deg. Du er en forlengelse av din bedrift og dine produkter. Utøve sitt ytterste for å beskytte virksomheten og merkevaren din. Hold deg oppdatert på forretningsmessige utvikling, trender og industri nyheter og utnytte denne kunnskapen når aktuelt.