O2i

Hvordan dra nytte av produksjonsutstyr forsikring

For eiere av anlegg og ledere som deg

For eiere av anlegg og ledere som deg, er alt utstyr i din jurisdiksjon like viktig som de menneskene som jobber der. Denne fabrikken utstyr forenkler prosessen. Så når en forsikring agent kommer og tilbyr deg forsikring for anlegget utstyr, forskning deg sine fordeler og tenker hardt før du sier ja eller nei.

Hvordan dra nytte av produksjonsutstyr forsikring. Assurance av fortsatt planteproduksjon.
Hvordan dra nytte av produksjonsutstyr forsikring. Assurance av fortsatt planteproduksjon.

Å ha forsikring er virkelig nødvendig for utstyr som du bruker i din virksomhet. Husk at din inntekt vil være basert på den faktiske produserte elementer, og produktene vil ikke bli helt ferdig uten å passere gjennom alt utstyr. Avklare og spesifisere med agenten at dekningen av utstyr sammenbrudd bør inkludere kostnaden for å erstatte og reparere det ødelagte utstyret. Det ville være best å inkludere andre klausuler for spesialiteter som dekning for "driftsavbrudd" og "driftsavbrudd" som vil dekke deg mot tap av inntekter eller virksomhet forårsaket av "nedetid". Hvis dette ytterligere dekning er ikke inkludert i politikken, må du kanskje be om dem. Spør også om forsikring kan dekke tyveri.

Følgende er en liste over noen fordeler i å kjøpe forsikring for produksjonsutstyr.

  1. Assurance av fortsatt planteproduksjon. Det bør ikke være tapt salg uansett grunn utstyret brøt sammen. Dette gjelder særlig for selskaper med "just in time" produksjon. Feil kabling, svikt i maskin, kortslutning eller ansatt mishandling kan betales med forsikring så lenge du inkluderer denne.
  2. Besparelser. Nødkontanter outs eller lån som trengs for å kjøpe en erstatning vil ikke være nødvendig hvis du er forsikret. Produksjon maskiner er dyre. De er investeringer, og du vet at du ikke kan investere årlig i en erstatning. Dette er også tilfelle selv om du ikke skifter. Hvis utstyret pauser, kaller du opp utstyr utleie butikker og låne for mellomtiden, og bruke penger for selve reparasjonen, kostnader for deler, arbeid og å øke hastigheten på restaurering. Pluss at det kan være ekstra utgifter for bortskjemte materialer ødelagt i midten av sammenbrudd. Hvis utstyret er forsikret, trenger du ikke betale for kostnadene ovenfor. En annen måte som produksjonsutstyr forsikring kan føre til besparelser er når sammenbrudd er i midten av et stort utløp. Du ser for reparasjon selskaper som kan fikse det på den enkleste tiden til enhver pris. Du ville ikke ha tid til lerret og sammenligne kostnader. Den første leverandør som kan forplikte tidligere, jo bedre. Hvis du er forsikret, du bare bruke din sparing for ekspansjon og opplæring.
  3. Årlig budsjett er mer nøyaktig. Finansiell kontantstrøm vil allerede inkluderer den årlige, semi-årlig eller månedlig premie for forsikringen. Det er en plan allerede for utbetalingene. Du trenger ikke å fordele budsjettet for sammenbrudd.
  4. Ingen tidsplan avbrudd. En produksjon på fabrikken planer vanligvis minst en uke før selve produksjonen. Disse er basert på tidsplan for levering kommunisert til kundene. Hvis en maskin bryter ned og det er ingen forsikring, må det være beslutninger som skal gjøres. Dette kan føre til en dominoeffekt i produksjonen.
  5. Forretninger knirkefritt. Bekymringer er minsket slik at du kan fokusere på selskapets reelle prioriteringer.

For eiere av anlegg og ledere som deg. Årlig budsjett er mer nøyaktig.
For eiere av anlegg og ledere som deg. Årlig budsjett er mer nøyaktig.

Det spiller ingen rolle om din bedrift er stor eller liten, er å kjøpe eller leie utstyr industri, eller har betalt maskinen helt eller delvis. Uansett kategori du faller inn i, må du bestille forsikring.

Med riktig kontorutstyr forsikring på plass, vil du være i stand til å være lett og fokusere på å gjøre forretninger.