O2i

Hvordan du anonymt kan rapportere narkotikahandel

Narkotika er en av de forbannelser av samfunnet

Narkotika er en av de forbannelser av samfunnet. De bryter familier, samfunn og selv byer. Siden illegale rusmidler er vanedannende og brukerne av disse stoffene synes ikke å ha makt eller vilje til å kutte sin avhengighet, vil det alltid være narkotikabrukere som skal delta i illegale rusmidler omgang. Som en borger av landet ditt, har du ansvar for å beskytte din familie og dine medmennesker fra de onde virkningene av ulovlige rusmidler og den eneste måten å gå om dette er å være aktiv i kampen mot kriminalitet ved å være bevisst og passiv i rapporteringen narkotikalangere som kan snart spredt over hele byen. Det er allment kjent at narkotikalangere er kraftige mennesker. Det som gjorde dem som sådan er på grunn av penger involvert i narkotika virksomheten. De kan betale folk for å spore og jakte deg ned som vil være uutholdelig for deg og din familie. Du kan fortsatt gjøre din del for å rapportere disse handlemåte ved å gi etter for en anonym rapport. Her er hvordan du rapporterer narkotikalangere uten å si navnet ditt eller noen av dine opplysninger:

  • Det første du bør gjøre er å beskytte deg selv. Du vet at hvis du ringer på spissen til politiet, vil du bli spurt om dine personlige opplysninger som navn, kan du kontakte nummer eller adresse. Sørg for at folk eller den personen du snakker med gi deg bekreftelse på at du vil forbli anonym. Personene du skal bare snakke med er din lokale sheriff avdeling eller Federal Bureau of Investigation eller FBI. Du bør unngå å fortelle informasjonen tips til andre enn myndighetene.
  • En annen måte å rapportere narkotikahandel anonymt er å sende inn et elektronisk tips til FBI. Det er en form i FBI nettside som du kan fylle opp for detaljene.
  • Du kan kontakte din lokale kriminalitetsforebyggende Watch Group også. Hvis du tror du ikke kan rapportere ulovlig narkotikahandel selv, spør organisasjonen å gjøre det for deg.
  • Det er et tall som du kan ringe for å forlate anonyme tips kalt WeTip. Dette nummeret opererer 24 timer å få noen anonyme tips for ulike kriminelle rapporter eller ulovlige aktiviteter og din anonymitet vil være garantert. Du kan komme i kontakt med denne gruppen ved å ringe 1-800-78-kriminalitet.
  • Når du har rapportert narkotikahandel, sørg for å holde deg oppdatert med problemet. Hold øynene åpne for å se om det har vært arrestasjoner gjort. Pass på at du følger denne rapporten nøye og uten å bli lagt merke til.

Hvis du har barn

Hvordan du anonymt kan rapportere narkotikahandel. Det første du bør gjøre er å beskytte deg selv.
Hvordan du anonymt kan rapportere narkotikahandel. Det første du bør gjøre er å beskytte deg selv.

Hvis du har barn, alltid huske å tilbringe mer tid med dem for å holde dem fra å dra ut for å finne oppmerksomhet fra et annet sted spesielt å få kontakter fra de ulovlige narkotikalangere som du har vært vitne til. Den beste måten å holde familien din trygg er å holde dem så nært som mulig. Som en ansvarlig borger, kan du alltid starte en kampanje mot å bruke ulovlige rusmidler. Dette vil i stor grad hjelpe folk være klar over effekten legemidler kan påføre landet.