O2i

Hvordan du bruker en business to business katalog

I informasjonen alder, er vi alle kjent med ulike typer telefonkataloger og gule sider. Den tidligere gi informasjon om telefonnumre og adresser til personer som har abonnert på en telefontjeneste, mens sistnevnte liste i alfabetisk rekkefølge, ulike bedrifter og bedrifter som leverer produkter og tjenester direkte til kundene. I katalogen terminologi, er følgende tre vilkår som brukes til å finne ut hvilken type informasjon som er oppført i en bestemt katalog:

(A) Business to kunde eller B2C
(B) Business to business eller B2B
(C) Kunden til kunde eller C2C

Hvordan du bruker en business to business katalog. Business to business kataloger er tilgjengelig for gratis eller for en pris.
Hvordan du bruker en business to business katalog. Business to business kataloger er tilgjengelig for gratis eller for en pris.

De tradisjonelle Gule Sider er et eksempel på den B2C katalogen, mens online forbruker fora som eBay kan være et eksempel på C2C kataloger. Hva da, er en business to business eller B2B katalogen? Les videre for å finne ut.

En bedrift til bedrift eller B2B-katalogen er en samling av navn

En bedrift til bedrift eller B2B-katalogen er en samling av navn, adresser, telefonnumre og andre kontaktopplysninger til bedrifter eller bedrifter som leverer varer og andre materialer til andre virksomheter eller selskaper som bruker disse materialene for å produsere ferdigvarer som deretter selges til eventuelle forbrukere. For eksempel kan du være i bransjen for produksjon stålstenger, som brukes i konstruksjonen. Disse linjene er solgt til utbyggere eller entreprenører som leverer det ferdige produktet, det vil si et kontorbygg eller et hus. Som produsent og leverandør av stålstenger, ville du bli notert i et B2B katalog, slik at "dine" kunder - byggefirmaer - vil kontakte deg for deres behov for råstoff.

Dette, i hovedsak er det en B2B katalogen gir - en ressurs for bedrifter å finne og kontakte andre produsenter, leverandører eller grossister av varer som brukes som råstoff eller komponenter for den endelige ferdige produktet.

En bedrift til bedrift eller b2b-katalogen er en samling av navn.
En bedrift til bedrift eller b2b-katalogen er en samling av navn.

Fordeler med en bedrift til bedrift katalogen:

  1. En one-stop for å finne alle ressursene som er nødvendige i virksomheten din, slik at du sparer tid og penger ellers brukt i å finne leverandører, agenter, produsenter, osv.
  2. En enkel og kostnadseffektiv metode for annonsering for bedrifter på jakt etter potensielle kunder.
  3. Tilgjengelig i trykte og elektroniske utgaver, møte søket annonsering alternativer.
  4. B2B kataloger kommer i ulike versjoner - sortert etter plassering, type virksomhet eller industriell kategori. Dette betyr at du ikke trenger å søke gjennom pakker papir for å få dine behov oppfylt.
  5. Business to business kataloger er tilgjengelig for gratis eller for en pris. Vanligvis vil de priset versjonene gi flere detaljer og alternativer enn de frie versjoner. Derfor er det fornuftig å investere litt penger i å kjøpe en katalog som gir deg maksimal hjelp.

Nå som du har noen ide om hva en business to business katalog er og hvordan det kan hjelpe med din virksomhet, er det på tide å gå ut og få en!