O2i

Hvordan du distribuerer tips på telefonen banktjenester sikkerhet

Telefon bank kan du utføre finansielle transaksjoner med banken din gjennom bruk av mobiltelefonen din. Flere og flere mobiltelefoner er produsert med nettsurfing evner. Den nye mobiltelefonen evne til å koble til Internett tillater bankene å kommunisere med kunder via sine mobiltelefoner. IPhone, for eksempel, har en sofistikert innebygd nettleser, som du kan bruke til å få tilgang til din bank.

Hvordan du distribuerer tips på telefonen banktjenester sikkerhet. Kortbaserte beskyttelse.
Hvordan du distribuerer tips på telefonen banktjenester sikkerhet. Kortbaserte beskyttelse.

En av de største bekymringene i telefonen bank er sikkerhet. Mobiltelefoner bruker trådløse Internett-tilkoblinger for transaksjoner. Trådløse transaksjoner er lettere å hacke og tilgang til, noe som kan føre til tyveri av personlig informasjon og til og med passord og kontonummer for banken din. Hvis du planlegger å bruke mobiltelefonen for bank, her er sikkerhetstiltak du må huske.

  • Kortbaserte beskyttelse. De fleste banker krever at du taste inn sikkerhetskoden ligger i kort utstedt av banken. Hvis telefonen din nettleser tilbyr å lagre sikkerheten passord som finnes i kortet ditt, avslå tilbudet. Dette betyr at du må taste inn sikkerhetskoden med hver transaksjon. Men det betyr også at hackere ikke vil finne passordene lagret i enheten.
  • Autentisering. Sørg for at din bank tilbyr en rekke autentisering spørsmål som vil verifisere identiteten din, spesielt hvis du bruker telefoner for banktjenester. En god bank vil ha separate områder for telefonbaserte bankfolk, i stedet for det samme området som kan nås med en datamaskin koblet til nettet. Svar på alle autentisering spørsmål for å få tilgang til kontoen din. Pass på at du ikke lagrer din godkjenning informasjon i telefonen. I tillegg bør du tømme nettleserens cache etter hver transaksjon.
  • Bruk SMS med forsiktighet. SMS er en forkortelse for kort-tjenesten og det er kjent som tekstmeldinger. Mange bruker SMS for å sende meldinger til venner og familie. Ikke imidlertid bruke SMS for å spare bankkoder, bank sikkerhet PIN-koder, passord og annen sensitiv informasjon. Du kan ved et uhell sende informasjon til folk i kontaktlisten. Eller, kan telefonen bli stjålet sammen med de passordene du har lagret.
  • Kryptering. Kontroller at telefonen er utstyrt med kryptering, og at banken du handler med vil være i stand til å få tilgang til telefonen ved hjelp av krypterte tilkoblinger. SSL er standard krypteringen som brukes i dag. Banken din bør ha minst denne type kryptering.
  • Bruk bankens nedlastinger applikasjoner. Dette er programmer som er opprettet av bankene og installert på telefonen eller datamaskinen. De er raskere enn den forhåndsinstallerte nettleseren downloader og er tryggere, siden disse programmene er bygget av banken selv.
  • Ikke skjule passordene. En annen ting, ikke prøv å skjule et passord, PIN-kode eller kode. Så mye som mulig, bare holde banken informasjon i et eget stykke papir. Den beste løsningen er imidlertid å forplikte bankopplysninger til minnet. Her er noen av de urimelige måter at mange mennesker forsøker å maskere sine koder.
  1. Skrive kode eller pin i en omvendt rekkefølge
  2. Opptak pinnen eller kode som telefonnummer med riktig rekkefølge
  3. Scripting passordene forkledd som beløp eller dato
  4. Spille inn passordet på en lett forståelig måte

Telefon banktjenester kan være nyttig, hvis det store spørsmålet om sikkerhet er besvart. Inntil mobiltelefoner er beskyttet med bedre krypteringsteknologi og til Wi-Fi-baserte Internett-tilkoblinger er bedre beskyttet mot hackere, bør du beskytte deg selv med disse enkle trinnene.