O2i

Hvordan du effektivt markedsføre deg og din bedrift

7 kraftige tips for å effektivt markedsføre deg og din bedrift

Hvis du er en frilanser, ensom markedsfører, eller en liten bedrift executive, har du sannsynligvis bruke mye tid på å tenke utvikling av bedriften, få nye kunder, og økt salg. Så du vet markedsføring virksomheten din er en kritisk til det samlede suksess.

Hvis du ikke har tatt deg tid til å skissere markedsføringen planer, som du bør gjøre forresten, i dag du får 7 kraftige tips til å begynne med. De er utprøvd og de fungerer.

Hvordan du effektivt markedsføre deg og din bedrift. Utvikle en klar markedsføring melding.
Hvordan du effektivt markedsføre deg og din bedrift. Utvikle en klar markedsføring melding.

 1. Utvikle en klar markedsføring melding. Lag en kort uttalelse konsist forklare hva du gjør, hvem du gjør det for, og hvorfor folk bør kjøpe fra deg. Jeg tror ikke nødvendigvis anbefale deg sette dette på hjemmesiden din som en formålsparagraf. Vi har alle sett dem. Den brutale sannheten er denne: Din markedet ikke gir to hoots om din formålsparagraf. Markedet bryr seg om hva det betyr for dem.

  Den viktigste grunnen til å definere din markedsføring melding er dette: Det blir din bedrift mantra. Folk flest og bedrifter ikke vet det, men markedsføring er den viktigste delen av virksomheten din. Uten markedsføring, er det ingen salg. Din bedrift puster ikke, og det dør. Ha og kjenne dine klare markedsføring meldingen definerer målet ditt hver dag. Det er noe du og din bedrift leve etter.

 2. Bruk den iboende innflytelse i kundebasen. Fornøyde fornøyde kunder er de mest kraftfulle salgsteamet. Så spør dem for en anbefaling når det er mulig. Hvis du arbeider fører, be dem om henvisninger. De mest vellykkede millioner dollar årlig inntekt selgere bruker henvisninger som en stor del av sine markedsføringstiltak. Lag en kunde henvisning programmet. Du kan opprette en slags verdifulle belønninger program for omtrent alt, inkludert henvisninger.
 3. Bruk riktig merkevarebygging og posisjonering. Hvis du er seriøs om virksomheten din, må du behandle det seriøst og presentere det som en seriøs utfordrer. Det er mange ting du kan gjøre, avhengig av om du er online eller offline. Har en firmalogo gjort og en overbevisende USP og signatur i korrespondanse din. Deretter bruke det i alt: brosjyrer, brevark, nettside, e-post.
 4. Utvikle allianser og partnerskap. Aktivt søke og skape strategiske partnerskap med bedrifter som selger relaterte eller gratis produkter eller tjenester. Et annet begrep for dette er joint ventures. Og det er en av de mest kraftfulle teknikker for å vokse din virksomhet og utvide din bly og kundedatabase.
 5. Bli relevante nettverk grupper eller foreninger. Du trenger ikke å gå over om det. Kanskje 1-3 grupper kan være tilstrekkelig for å etablere kontakter med andre bedrifter og mennesker. Du vil fortelle folk markedsføringen meldingen ... hva du og din bedrift handler om. Og ikke vær som en enveis gate. Hjelpe andre hvis du kan, og du vil finne de vil gjengjelde tjenesten til deg.
 6. 7 kraftige tips for å effektivt markedsføre deg og din bedrift. Bruk den iboende innflytelse i kundebasen.
  7 kraftige tips for å effektivt markedsføre deg og din bedrift. Bruk den iboende innflytelse i kundebasen.

 7. Daglig nettverk. Nei ... Jeg snakker ikke om å delta virksomhet sammenkomster hver dag. Jeg snakker om å bruke nettverksenheter som visittkort og online e-visittkort i kommunikasjon på nettet. Når du er ute lokalt, viser en interesse i hva andre gjør og de vil naturligvis ha en interesse i deg. Deretter kan du gi dine kort og diskutere din bedrift.
 8. Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Hvis du er seriøs om å gjøre forretninger, forlate komfortsonen og prøve nye ting. Du vil finne noen ideer vil være fruktbart og noen vil ikke. Det viktigste er at du vil vokse og du vil lære nye og verdifulle leksjoner om deg selv og din bedrift.

Dette er bare en håndfull av måter du kan enkelt markedsføre deg selv og din bedrift. Dette er et stort område, og det er ganske mye du kan lære. Den beste tilnærmingen er å innlemme disse 7 tips i din generelle markedsføringen plan.