O2i

Hvordan du får direkte statlige tilskudd

En føderal stipend er økonomisk bistand gis til organisasjoner eller personer som en støtte for en aktivitet som er gunstig for allmennheten eller har en årsak. Tilskudd gis av den amerikanske regjeringen til fortjenstfull mennesker og organisasjoner. Men det er også situasjoner som gjør en individuell rett til å få en føderal bevilgning.

Hvordan du får direkte statlige tilskudd. Tenk på grunnen.
Hvordan du får direkte statlige tilskudd. Tenk på grunnen.

Hvis du ønsker å få direkte statlige tilskudd, her er informasjonen du trenger for å vurdere:

 • Tenk på grunnen. Du trenger å tenke på grunner til hvorfor du bør få en direkte statlig tilskudd. Det er forskjellige tilskudd som du kan få. Sørg for at din situasjon faller på tilskudd kategorier for å ha en sjanse i å få en. Her er noen situasjoner som kan gjøre deg i stand til å få en direkte statlig tilskudd:
    • Hvis du er en gründer og starte din egen bedrift, det er tilskudd tilgjengelig som kan hjelpe deg finansiere din bedrift. Hvis du allerede har en bedrift og du ønsker å utvide, kan du sjekke på tilgjengelige tilskudd for denne type situasjon.
    • Hvis du har en forskning som du tror vil være til nytte for folket eller landet, det er tilskudd tilgjengelig for å finansiere prosjektet.
    • Hvis du er en bonde, er tilskudd vanligvis gitt for å finansiere for dyrkere.
    • Hvis du er en god samaritan og ønsker å hjelpe andre med problemer som fattigdom, utdanning og kriminalitet, det er tilskudd tilgjengelig for å hjelpe deg finansiere programmet.
    • Hvis du går tilbake til skolen, er det også stipend tilskudd som du kan få. Varsity og ære studenter vanligvis har stipend tilskudd.
    • Hvis du er fattig og ikke klarer å forsørge deg selv, det er tilskudd tilgjengelig for å hjelpe deg med dine mat, husly og andre utgifter.
    • Hvis du er en artist som musiker, kunstner eller forfatter, er det tilgjengelig tilskudd for å hjelpe deg med treningen din.

 • Gjør din forskning. Etter å ha tenkt på hva situasjonen er aktuelt for deg å få en direkte statlig tilskudd, er neste steg å finne informasjon om hvor du kan få dette, og hva du må gjøre for å søke. Det er flere steder på nettet som vil gi deg denne informasjonen. Det kan være lurt å starte først med grants.gov, det offisielle nettstedet for regjeringen. Besøk den nevnte område og kontrollere informasjonen om tilskuddet du skal søke etter. Det er også linker på dette nettstedet som fører deg til andre organisasjoner og bedrifter som tilbyr tilskudd. Du kan også være lurt å sjekke på disse linkene. Europe.gov er et annet nettsted som du kan besøke, hvor du kan også finne verdifull informasjon om tilskudd. Når du er allerede på stedet, klikk på Benefit og Grants muligheten til å se informasjonen. Du vil finne tilskudd tilgjengelig for de statlige og føderale nivåer. Hvis du er en artist, er et annet nettsted som du kan besøke neh.gov, som er den offisielle siden til National Endowment for humaniora. Dette nettstedet har også en link for tilskudd. Klikk på linken og sjekk den tilgjengelige informasjonen.


Med informasjonen

Med informasjonen, kan du nå prøve å få en direkte statlig tilskudd. Det er mye informasjon tilgjengelig på gitte områder. Sørg for å søke grundig, slik at du ikke vil gå glipp av en mulighet til å få et stipend.