O2i

Hvordan du får en bil forhandler lisensnummer

Det er en forbrytelse mot staten når du kjøper og selger biler uten en bil forhandler lisens. Staten regulerer dette, og hvis du fortsatt gjøre forretninger uten en bil lisens, vil du lide grensen pålagt forhandlere på hvor mange biler kan selges per år og ikke delta i noen forhandler auksjoner. Med denne strenge grensen, kan det ulisensierte forhandler ikke tjene penger i bilen virksomheten. Lisensierte forhandlere på den annen side gjøre masse lettjente penger, fungerer bare ca 15 timer per uke og kan sove lange timer hver dag.

Hvordan du får en bil forhandler lisensnummer. Det er mange fordeler som en bil innehaver nyter.
Hvordan du får en bil forhandler lisensnummer. Det er mange fordeler som en bil innehaver nyter.

Mange ulisensiert forhandlere kjøre rundt i byen å finne en avtale mens de lisensierte forhandlere bo på forhandler auksjoner og kjøpe biler på engros priser og noen ganger også under engros priser. Det er fremgangsmåten for å følge for å sikre en bil lisensnummer for forhandlere. Disse er som følger:

 1. Kontakt din lokale Institutt for Motor Vehicle (DMV). Hver stat har klare forpliktelser for en tag lisens og for å bli en bilforhandler.
 2. Ta og bestå testen gitt av DMV som et krav fra en stat for alle typer overføre lisenser.
 3. Sette opp en skikkelig regulert plassering med en skatt lisens (detaljhandel og / eller kommersiell sone) som kreves av din virksomhet.
 4. Få plasseringen godkjent av biltilsynet inspektør.
 5. Selge biler når søknaden er godkjent.

En bilforhandler lisens er viktig fordi det gir en søker til fordel for en privilegert bilforhandleren som kan delta i auksjoner og wholesales der bare legitime forhandlere kan gå. Dealership på mega-brukte biler er tilstås en lisensiert bilforhandleren herunder deltakelse i auksjoner. Andre fordeler som tilbys av bilforhandlere 'overføring lisens er som følger:

Hvordan du får en bil forhandler lisensnummer.
Hvordan du får en bil forhandler lisensnummer.

 • Den nye bilforhandleren kan delta i "close bud" som en fordel av en bil forhandler rettighetshaver.
 • Staten vil ikke lenger begrense antall biler solgt årlig av den nye bilforhandleren.
 • Du vil bli en enkel forretningsmann, som gir deg rett til selskapets kredittkort, små bedrifter lån og mange andre fordeler.
 • Du trenger ikke å kaste bort tid "wheeling og håndtere" og bruk annonser for å få kunder.
 • Skatt immunitet på mange ting, dvs. kvitteringer på gass, bilverksted, middag og selv filmer.
 • Bli en auto megler! Visste du vet at du trenger en forhandler lisens til å bli en auto megler? Du vil være halvveis der!
 • Få store rabatter og tax-free innkjøp som lisensiert bilforhandleren fra fabrikken bil handelsmenn og butikker som arbeider med auto deler.
 • Kjøpe splitter nye biler for deg selv, dine venner og familiemedlemmer. Du vil aldri få dratt av fra en dealership igjen!

Det er mange fordeler som en bil innehaver nyter

Det er mange fordeler som en bil innehaver nyter. Med en tag lisens, høster den potensielle bilforhandleren fordelene, men uten at det alle disse fordelene er tapt og tusenvis av dollar ment å bli opptjent hver måned er også tapt. Å få en bil lisensnummer er nøkkelen til alle disse fordelene.