O2i

Hvordan du får en kritisk sykdom dekke sitat

Noen gang lurt på hvordan livet ville være uten forsikringer og krav? Det være seg fysisk sykdom, ulykker, boliglån livsforsikring eller familiens inntekt fordeler, får du og din familie dekket er et sikkert trekk å gjøre! Artikkelen gir deg mer informasjon om hvordan du får en kritisk sykdom dekke sitat.

  • Hva er en kritisk sykdom forsikring? En politikk som betaler ut en tax free mengde lump sum penger ved diagnostisering av en gitt kritisk sykdom kalles en kritisk sykdom forsikring. Dette er nyttig når du lider av en alvorlig sykdom, og ikke klarer å få til å fungere og lide et tap av lønn. I forhold til livet dekning, er kritisk sykdom forsikring (også kjent som kritisk sykdom dekke) utbetalt til deg og er dyrere. De fleste selskaper i dag tilbyr kritisk sykdom dekke gratis for barn i deres politikk.
  • Hva er de viktigste typene? Nivå Term Kritisk Sykdom er når beløpet er fast og forblir den samme gjennom hele varigheten av politikken. Det er oftest brukt til å dekke familiens beskyttelse og interessen bare lån eller boliglån. Avtagende kritisk sykdom / Mortgage Kritisk Sykdom er når mengden avtar utover varigheten av politikken i Mortgage Kritisk sykdom. Dette er ofte brukt for å beskytte renter og avdrag og kapital på et lån eller boliglån.
  • Hvordan beregnes den? Kritisk sykdom forsikring premiene er alltid beregnes på grunnlag av en rekke faktorer, inkludert alder, kjønn, medisinsk historie, røyker status, mengde og type dekke som du velger og høyde og vekt. Online sitater kan bli forespurt som gir deg en grunnleggende idé om prisene er involvert. Dette er etterfulgt av en medisinsk bakgrunn sjekk ved mottak av applikasjonen.
  • Hvilke forhold er dekket? Det viktigste å huske er at denne politikken gir deg dekke mot eventuelle økonomiske problemer som kan oppstå under sykdommen din. Det er ikke et lotteri som du vinner, du er diagnostisert med en livstruende sykdom og får en rund sum sum penger for å administrere dine utgifter. Definisjonene og ABI spesifiserer typer sykdommer gi deg et bedre inntrykk av hva som er dekket under denne politikken.
  • Hva er ekskluderte elementer? Hvert selskap har sine egne politiske unntak for kritisk sykdom utbetalinger. Noen av de mest kjente er skader som er selvpåførte, narkotika-relaterte krav og krav som oppstår fra krig. Noen selskaper også utelukke tilstander, slik som en pre-eksisterende medisinsk tilstand, fra en policy. Det anbefales å lese gjennom de politiske dokumentene, viktige funksjoner og vilkår for å få flere detaljer om hva som er utelukket!

Instant kritisk sykdom sitat skjemaer er tilgjengelige på nettet

Hvordan du får en kritisk sykdom dekke sitat. Hva er en kritisk sykdom forsikring?
Hvordan du får en kritisk sykdom dekke sitat. Hva er en kritisk sykdom forsikring?

Instant kritisk sykdom sitat skjemaer er tilgjengelige på nettet. Du trenger bare å fylle ut noen få grunnleggende detaljer som hvem dekselet er for, type dekke nødvendig, mengden av dekning og varighet av cover, etc. Du kan kjapt sammenligne alle kritiske sykdom politikk som tilbys av de beste selskapene på nettet. Å få sitater online ikke bare tillater deg å få de beste politikken som tilbys, men også sparer tid på å kalle forsikringsselskapene!