O2i

Hvordan du får et hus lån

Kjøpe et hjem? Vel

Kjøpe et hjem? Vel, hvis du ikke er flytende rik, vil du definitivt trenger å sikre noen finansiering som det store flertallet av mennesker som bor i USA. Heldigvis, får et lån som vil gjøre deg i stand til å kjøpe en bolig er lett, spesielt siden en rekke långivere er i utgangspunktet å gjøre noe og alt for å trekke inn nye kunder. Ja, kjøpe et hjem aldri vært enklere. Likevel, hvis du er en første gang kjøper, kan det være lurt å ta noen minutter å utforske hvert trinn nødvendig å finne en utlåner, får godkjent for lån, og kjøpe ditt nye hjem. Her er fremgangsmåten i detalj.

Hvordan du får et hus lån. Søke etter långivere.
Hvordan du får et hus lån. Søke etter långivere.

  • Søke etter långivere. Som nevnt tidligere, å finne en institusjon å godkjenne deg for et lån er lett som en plett. Det er mange lokale og online låneinstitusjoner å velge mellom. Faktisk kan hele prosessen med å sammenligne hver utlåner og hva de kan tilby være noe forvirrende. Til slutt, vil du ønsker å søke om et lån med en utlåner som kan gi deg de laveste rentene og de beste betalingsbetingelser. Forutsatt at du har plukket en ut allerede, gå gjennom bevegelser av søknad om lån. Du vil ønske å få forhåndsgodkjent første før du får eiendomsmegler til å hjelpe deg med å finne din drømmebolig.
  • Sende dokumentene. Lånet søknadsprosessen vil kreve at du fylle opp og sende inn et søknadsskjema gitt av utlåner. Bortsett fra det, vil du bli pålagt å sende andre dokumenter som den siste selvangivelse, den siste betale stump og andre identifikasjonspapirer. Også, utlåner ser opp din nåværende kredittvurdering. Det er viktig at kredittvurdering er akseptabelt å få godkjent og få lån til en anstendig rente. I løpet av prosessen, kan du forhandle første tilbudet gitt av utlåner. For eksempel kan du prute å senke renten med settling på en kortere gjenværende tidsplan eller ved å betale for poeng. I alle fall sørge for å prute til du får best mulig avtale. Sørg for å forhandle alle andre avgifter som er relevante for å skaffe lånet også.
  • Fullføre prosessen. Forutsatt at du har fått forhåndsgodkjennelse for lånet, hyret en eiendomsmegler til å hjelpe deg, og fant en bolig som du tror vil passe deg, vil neste steg være å sette i et formelt tilbud. Når du gjør det, må du gå tilbake til utlåner og fullføre prosessen for å få den endelige klarsignal for lånet. Dette vil kreve deg å sende din første forskuddsbetaling, bosette alle de andre behandlingen avgifter som kreves, og signere papirene for lånet. Dette bør alt gjøres om en uke før stengetid din med selgeren. Når alt er i orden, vil långiver presentere deg med en sjekk adressert til selgeren. Møte med selger og bosette alle relevante avgifter for å lukke avtale og gi ham sjekken. Han vil da signere gjerning for salg, og du kan flytte inn i huset ditt når som helst etter det.


Husk at hvis du er en første gang hjemme kjøperen, avhengig av staten, kan du kvalifisere for noen av de boligpolitiske assistanse programmer tilgjengelig. Dette kan i stor grad gi deg lavere rente, samt skattelettelser.