O2i

Hvordan du fjerner en kredittvurdering

Hvis kredittvurdering score lavere enn 620

Hvis kredittvurdering score lavere enn 620, bedre begynne å fjerne det før det umiddelbare behovet oppstår. Nesten alle europeere aldri klare sine kredittvurdering med mindre de er allerede søker om lån og fikk avvist. Hvis du fortsatt ikke på det tidspunktet, bedre begynne å rense kredittvurdering fordi det vil mest sannsynlig spise opp mye tid.

Hvordan du fjerner en kredittvurdering. Trinn 1: få kreditt rapporten fra de tre kredittopplysningsbyråene.
Hvordan du fjerner en kredittvurdering. Trinn 1: få kreditt rapporten fra de tre kredittopplysningsbyråene.

Følgende trinn er dine måter å fjerne en kredittvurdering:

Trinn 1: få kreditt rapporten fra de tre kredittopplysningsbyråene.

Equifax, TransUnion, og Experian vil ha forskjellige versjoner av kreditt-rapporten. Kreditt rapporten transpires hvor godt du har betalt til utleiere, boliglån, kredittkort, sykehus og verktøy.

Heldigvis kan borgere av noen stater får sine gratis kreditt rapport fra hver av disse tre byråene. En person har rett til en gratis rapport per år. Sjekk om din tilstand er kvalifisert for dette. Forbered din forespørsel skriftlig og sende det til etatene. Vent til posten sin, og som vil være den tid kan du vurdere din kredittverdighet.

Trinn 2: vurdere kredittverdighet.

Så, er du i god stand eller ikke? Kreditt rapporten vil vurdere deg 300-800. For kreditorene, bør kredittverdige mennesker har minst 620 poeng. Du er på en lysere side hvis poengsummen din er mer enn det. Det vil være lettere å få lån godkjent en behagelig rating.

Men folk med lav kreditt score må jobbe hardere for å forbedre den

Men folk med lav kreditt score må jobbe hardere for å forbedre den. Vurdere kreditt-rapporten først. Er det noen uoverensstemmelser? Sjekk alle detaljer fordi du kan være utsatt for identitetstyveri. Andre mennesker kan ha søkt om et lån under navnet ditt uten at du vet det. Og da har de messed opp, forlater navnet ditt med en dårlig rapport. Mange europeere led det og hvem vet? Du har kanskje vært en av ofrene.

Hvis kredittvurdering score lavere enn 620. Trinn 2: vurdere kredittverdighet.
Hvis kredittvurdering score lavere enn 620. Trinn 2: vurdere kredittverdighet.

Trinn 3: action

Hvis i tilfelle det er avvik, du bedre samle bevis for å overbevise kreditorer eller inkassobyråer om disse.

Selv uten bevis

Selv uten bevis, kan du be etatene å plassere en svindel varsle på rapporten. Med dette, vil de varsle deg i tilfelle noen prøver å få tilgang på kreditt rapporten. Dette svindelvarsling vil bare vare i opptil 180 dager. Be om det skriftlig hvis du vil at den skal forlenges opp til sju år.

I andre stater, frysing kreditt rapporten er tillatt. Med dette kan ingen se rapporten foruten de som allerede har sett den.

Hvis det ikke er mistanke om identitetstyveri

Hvis det ikke er mistanke om identitetstyveri, bør du tømme kredittvurdering på egen hånd. Den starter fra å betale regninger i tide, ved hjelp av kontanter i stedet for kort, og nedbemanning din ekstravagante livsstil. Tenk på den beste planen også på hvordan du kan betale din gjeld. Kreditor vil være villig til å hjelpe deg med å planlegge hvis du viser dem din oppriktighet og motivasjon til å betale din gjeld.

Noen sier at det vil ta om lag sju år før man kan klare en kredittvurdering. Sannheten er, kan det være så lenge. Men den gode nyheten er, kan det ikke være så lang tid hvis du begynner å reparere din kredittverdighet så tidlig som nå.