O2i

Hvordan du installerer en trykkmåler

En trykkmåler er en type enhet som måler trykket i en bestemt maskin. Det har virkelig blitt et verdifullt instrument i industribedrifter, planter og bilindustrien. Hva den gjør er det i utgangspunktet viser hvor mye press maskinen har, og dermed gjør det mulig å iverksette umiddelbare tiltak hvis ting blir for høy. På grunn av dette, kan det hindre en maskin fra å eksplodere. Installere det kan være litt utfordrende, spesielt når du skal gjøre det selv. Siden det kan være svært dyrt å leie noen til å gjøre installasjon for deg, lære det på egen hånd høres mye bedre. Ikke bare kan det spare deg for penger, er du også lære en ny ferdighet som ikke veldig mange mennesker faktisk kan gjøre.

Hvis du vil vite mer om hvordan du installerer en trykkmåler, her er noen enkle trinn som du enkelt kan følge.

Hvordan du installerer en trykkmåler. Med bruk av din slange avbitertang.
Hvordan du installerer en trykkmåler. Med bruk av din slange avbitertang.

  1. Først, få en gammel klut som du ikke bruker lenger, og bruke den som en fille. Du finn deretter gummislangen som er festet til drivstoffilteret, som er direkte koblet til forgasseren eller drivstoff induksjon system. Sett fille under slangen. Dette er slik det kan absorbere noen bensinlekkasje som kan unnslippe, spesielt når den tid kommer at du trenger å klippe slangen.
  2. Med bruk av din slange avbitertang, kutte linjen som forbinder drivstoffilteret og drivstoff induksjon system. Vær veldig forsiktig i å gjøre dette. Pass på at du skjærer den riktige delen.
  3. Ved hjelp av dine slangeklemmer, legg det på hver ende av den nå kutte drivstoff linje.
  4. Få en trykkmåler og plasser den på den ene enden av den åpne drivstoff linje. Forsiktig, men bestemt skyv slangeklemme til slutten av gummi slangen før den møter trykkmåler. Trekk den forsiktig ved hjelp av en skrutrekker.
  5. Deretter setter den andre enden av manometeret til den gjenværende ende av slangen. Igjen, stramme det hele opp.
  6. Nå som du har installert din trykkmåler, kan du nå fjerne duken under gummislange. Ikke start motoren og teste måleren mindre dråper drivstoff som sivet i gulvet er helt tørt.

Så lenge du ikke er redd for å bli skitten

Så lenge du ikke er redd for å bli skitten, bør dette være et stykke kake for deg. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene nøye og du kan aldri gå galt. Husk alltid at du arbeider med drivstoff så sørg for at du eliminere alle damper og slukke alle flammene for å unngå brenning. Det anbefales sterkt at du bruker riktig sikkerhetsutstyr antrekk og at du bruker de riktige verktøyene for å unngå ulykker og skader. Det ville være til stor hjelp hvis du spør noen, kanskje en kjær eller venn til å hjelpe deg i prosessen med installasjonen, slik at du kan fullføre raskere. Dobbeltsjekk alle elektriske ledninger, sørg for at det er hele av. Alt som er igjen for deg å gjøre er å gå ut der og sakte installere måleren. Husk, dette er ikke en rase, så ta deg god tid og være veldig forsiktig.