O2i

Hvordan du kan maksimere fordelene med en skjerm stativ

Vis stands er contraptions og hyller som forhandlere og butikker bruker å ringe oppmerksomhet til sine nyeste produkter. Tegninger av disse står ofte diskutert på lengden i salg og reklame møter, for å sikre at den best mulige push for produktet presenteres. I en verden av reklame, utseende er alt. Hvis du ikke presentere ditt nyeste tilbud, kan du like godt glemme om å gjøre et godt inntrykk. Produktlanseringer er laget og brutt av bildet og skarpheten i hvordan et produkt blir vist. En slurvet skjermen er definitivt en av de tingene som kan gjøre folk flest ignorerer produktet, eller til og med få et dårlig inntrykk av det.

Hva betyr det egentlig tar å gjøre en god display stativ? Hvilke hensyn gjør man må ta utforme en display stativ?

Hvordan du kan maksimere fordelene med en skjerm stativ. Fange essensen av produktet.
Hvordan du kan maksimere fordelene med en skjerm stativ. Fange essensen av produktet.

  1. Fange essensen av produktet. Det viktigste om en skjerm stativ er at det har å fange essensen av elementet som du selger. Det er ment for å være en forlengelse av foretaket av produktet. Under lanseringen av JK Rowlings siste Harry Potter boken, for eksempel, ble en hel bokhandel pyntet i en veiviser skole motiv, bare for å gjøre scenen troverdig og phantasmal. Selv om de fleste mennesker ikke ville vurdere å gjøre det store innsats og kostnader for å forvandle en hel bokhandel til et annet sted alle sammen, er lærdommen som skal læres her for å forplikte seg til ånden av produktet. Displayet stand er vel å vise frem produktet i all sin prakt, så fokusere på hva som gjør produktet så unik.
  2. Har et fengende slagord. Etter at du har fanget essensen av produktet, må du sette noen tekst på displayet stand. Mens det er noen sannhet i ordtaket om at et bilde malinger tusen ord, et bilde ikke alltid fortelle deg hva disse ordene er. Sette ord på skjermen sender en umiskjennelig budskap om hva du virkelig ønsker å formidle. Under en messe display for eksempel, har du vanligvis ser store ord som "Nyskapende," "som sett på TV" og "pengene tilbake-garanti" strødd over skjermen. Disse er markert med selgere og forhandlere, fordi disse er de ordene som appellerer til den vanlige mengden på messer. For høyere end varer, er fokuset mer på hvor sjelden et element er eller hvor mye rabatten er. Mens den visuelle delen av retail display setter stemningen, kommer teksten også live etterpå fordi det er stemmen som snakker til potensielle kunder.
  3. Forholde seg med kundene dine. Slutt, vil du tegne folk i ved å gjøre skjermen noe de kan forholde seg til. Når folk kjøper klær fra butikker og klær butikker, mest faktisk gå til dukker og se hva de har på seg. Butikkinnredninger som kroppen former er ikke bare i butikken for visuell effekt, disse også gjøre litt subtil markedsføring. Ved å bli vist som noe som bør være en god passform, vil folk være ivrige etter å prøve det ut selv.

Uansett hva produktet du selger, må du smart markedsføring for å appellere til kunder og øke salget. En av de første skritt til å selge produktet godt, er å sørge for at du har en tiltalende produkt display.