O2i

Hvordan du kan øke agent kommisjoner

Affiliate markedsføring betyr i utgangspunktet at du vert for et nettsted eller blogg, og disse stedene på Internett har linker til andre produkter og tjenester. Når brukerne av ditt nettsted klikker på affiliate hyper-link de er omdirigert dit, og dermed har blitt en affiliate markedsfører. Hvert klikk bringer deg noen penger, og hvis det klikker oversettes til et salg, så din provisjon er høyere. Her er hvordan du kan øke disse provisjoner som du tjener som en affiliate.

Hvordan du kan øke agent kommisjoner. Interessante innholdet på din nettside eller blogg.
Hvordan du kan øke agent kommisjoner. Interessante innholdet på din nettside eller blogg.

  1. Interessante innholdet på din nettside eller blogg - Nå hvorfor skulle noen ønske å besøke din online tilstedeværelse på nettet? Hvis og bare hvis innholdet deri er av interesse for dem en eller annen måte. Det er det samme som å vise din favoritt kanal på satellitt-TV. Så, for å holde deg å komme tilbake og helst ikke gå bort i det hele tatt, de kanalene holde innføre og stadig presentere interessante programmer. Tar et signal herfra, jo oftere du endrer innholdet på nettstedet ditt og gjøre dette kjent for folk som helhet, jo mer sannsynlig er det at folk vil besøke nettstedet ditt. Hyper linker til affiliate reklame på nettstedet ditt er drevet i sammenheng med din nettside innhold. For eksempel, hvis du skrev i en blogg at du gikk til India, besøkte delstaten Kashmir og kom tilbake med noen utsøkte pashmina sjal, så affiliate linker relatert til pashmina sjal dukker opp på den besøkendes skjerm. Interessant, er det ikke? Så, er moralen i historien gjøre innholdet på nettstedet ditt så dynamisk som mulig, endre dem så ofte du kan og viktigst holde rentenivået høyt. Det er mange måter å overvåke denne typen treff på nettstedet ditt.
  2. Driving besøkende til nettstedet - Som i reklame for andre produkter, kan du vurdere å offentliggjøre deg selv og din nettside slik at folk blir fristet til å besøke den. En fin måte er å jevnlig delta i diskusjoner om mange postlister og online diskusjonsfora. Introduser deg selv og plugge inn ditt nettsted eller blogg, mens de fleste av dem motet reklame, er det helt akseptabelt å nevne din URL eller bloggen i signaturen din. Ganske snart folk som finner deg interessant eller de som har oppmerksomheten du fanget vil være å klikke på nettadressen eller søke på Google for ditt nettsted. Voila, oppmerksomhet trekkes til affiliate linker. Det er bare et spørsmål om tid før de merker interessante lenker fra nettstedet ditt og begynne å generere inntekter og provisjon for deg.
  3. Cross-link på lignende nettsteder og blogger - Har du mange venner og bekjente som jevnlig opprettholder blogger og nettsteder? Så ingenting skal stoppe deg fra å liste en link til deres tilstedeværelse på nettstedet ditt, og de i sin tur vil inneholde din link. Dette ikke bare bidrar til å skape et nettverk og publisere dine web tilstedeværelse, det hjelper også øke din opptreden i søkeresultatene eksponentielt. Dessuten, hvis dine venner og bekjente som innholdet på nettstedet ditt, oppfordre dem til å skrive om det, å legge igjen en kommentar eller to.

Alle disse og mer hjelp i å drive trafikk til ditt nettsted og dermed øke affiliate provisjoner.