O2i

Hvordan du kan øke dine avon salget

Det er en indre selger i alle

Det er en indre selger i alle, og som inkluderer deg. Å vite din karakter styrker bør også hjelpe til salesmanship din som du kan bruke dette til din fordel når du gjør salg snakke. For eksempel kan du bruke din stor sans for humor eller ekstraordinært vidd for å forsegle avtalen. Pluss, her er mer nyttige tips å spesifikt øke dine Avon salg.

Hvordan du kan øke dine avon salget. Kjenn din katalog innsiden og ut.
Hvordan du kan øke dine avon salget. Kjenn din katalog innsiden og ut.

  • Kjenn din katalog innsiden og ut. Det er lett å undergrave selve katalog av produkter du selger. Det kan være noe nytt og bestemte at du vet din vanlige kjøpere eller venner på jakt etter. Så ikke overse det. Ta litt tid å huske de nyeste utgivelsene eller varianter av et produkt.
  • Alltid få nye venner. Making flere venner betyr å skape et bredere pool av kontakter som kunne være potensielle kunder. Så prøv å komme ut av din komfortsone og sette i ekstra innsats for å få nye venner. Mens du venter på tannlege klinikk eller på ditt barns foreldre-lærer konferansen, se deg rundt og skanne rommet. Introduser deg selv til folk som ser ut som markedet for Avon.
  • Lag en liste over potensielle kunder. Bortsett fra dine naboer og venner, gå gjennom telefonlisten og liste ned alle de som kan virke interessert i produktene i katalogen. Det er derfor det er viktig å vite katalogen grundig slik at du vet hvem disse potensielle kunder på telefonlisten kan være.
  • Lag en liste over oppfølging. Sikkert er det fortelle mange som du får de et bestemt element neste gang de ser deg eller er det noen som ser virkelig interessert i å kjøpe noe, men det var ikke i sin farge preferanse. Lag en liste over disse menneskene med deres navn sammen hvilket element de ønsket. Ring dem opp etter en uke for å minne dem om at produktet de ønsket er nesten utsolgt. For de som har produkter er endelig utgitt i fargen preferanse de ønsket, sørg for å ringe dem tilbake også.
  • Post dine nye avon produkter på nettsamfunn. Med en alder av Internett, er det ingen unnskyldning at vennene dine eller kontakter vet ikke om din spekter av Avon produkter. For ikke å virke ynkelig desperat og legger ut en status stadig refererer til Avon på Twitter din, Facebook eller Friendster, kan du velge å privateide melding venner og kontakter som du vet kan være interessert. Du kan også laste opp en link som viser bildet av det nye produktet eller produktene du er fremme.


Selge Avon produkter skal være morsomt og ikke et ork

Selge Avon produkter skal være morsomt og ikke et ork. Din disposisjon når du selger og snakke med folk vil alltid påvirke salget. Sørge for at når du er ute i felten, er du i den rette stemningen. Smile og være oppriktige. Det er bedre å gi deg selv en pause når du er syk, sliten eller rett og slett ikke i humør til å gjøre din Avon salg snakke. Det er bedre å vente til rett tid en gjøre et godt inntrykk enn å skremme potensielle kjøpere med dårlig humør.