O2i

Hvordan du kan spare med en pensjonisttilværelse plan

I dagens dag og alder

I dagens dag og alder, er avtroppende noe som folk må gi mye tanke til. Folk blir tvunget til å holde ut pensjon for å tjene nok penger til å forsørge seg selv. Pensjonere seg med et reir egg av en million dollar er ikke lenger nok å se en lykkelig gjennom resten av livet. Dette gjør en pensjonsordning enda viktigere i dagens kontekst.

Hvordan du kan spare med en pensjonisttilværelse plan. En arbeidsgiver-sponset plan er akkurat hva det høres ut som.
Hvordan du kan spare med en pensjonisttilværelse plan. En arbeidsgiver-sponset plan er akkurat hva det høres ut som.

  • Forskning. En pensjonsordning er om deg, dine penger og stabilitet. Det er alt "du" orientert derfor bør du være en å ta initiativ til å lære mer om hva du kan gjøre med pengene dine. Bruk vell av informasjon som Internett har å tilby. Utdanne deg selv og sammenligne alle dine alternativer.
  • Undersøkelsene bør ha fortalt deg at det er tre hovedtyper av pensjonsordninger. De arbeidsgiver-sponset planer, de personlige sparing planer og til slutt selvstendig næringsdrivende planer.
  • En arbeidsgiver-sponset plan er akkurat hva det høres ut som, selskapet som ansatte du gir deg muligheten til å benytte sin pensjonisttilværelse plan. Et selskap med en pensjonisttilværelse plan for sine ansatte blir sett på som svært ønskelig og en arbeidsgiver-sponset plan blir sett på som en stor fordel til en ansatt. Når vi leter etter et selskap å jobbe for, søke etter en med en god pensjonisttilværelse plan oppsett for sine ansatte. Dette reflekterer mye på selskapet selv som et godt oppsett innebærer at selskapet verdsetter den totale velferden til sine ansatte.
  • I tillegg til pensjonsordning blir satt opp av selskapet, er en arbeidsgiver-sponset plan gunstig for andre grunner. Den pensjonsfondet vokser stadig lengre den ansatte arbeider for selskapet inntil den uunngåelige avgang på personen. Dette er tax-free. Noen planer krever imidlertid at du gjør bidrag til pensjonsordning og disse vil være skatte-utsatt som normalt. En veldig sjenerøs selskapet kan imidlertid selv velge å gjøre bidrag på linje med de som arbeidstaker må gjøre.
  • En personlig spareplan er forskjellig fra en arbeidsgiver-sponset plan rett og slett fordi det er den personen som setter den opp på egne vegne. Dette er helt atskilt fra alle andre pensjonister plan han kan ha. Hvor ofte du trenger å gjøre bidrag, hvor mye du trenger å gi og om de er fradragsberettiget eller ikke er avhengig av hva slags plan du til slutt ende opp med å bruke. En personlig spareplan kan brukes når bedriften ikke gir en pensjonisttilværelse plan for deg, eller du kan også bruke den bare for å supplere de ansatte sponset plan.
  • Endelig du har selvstendig næringsvirksomhet planer. Når du arbeider for deg selv eller har din egen bedrift du går for en av disse planene. Disse planene er spesielt ment for selvstendig næringsdrivende. Du kan omdirigere inntekten til disse planene direkte og en av deres fordeler er at de er vanligvis skatt-utsatt. Det beste med disse planene er at du har full kontroll over hvordan du vil jobbe med dem.
  • Før du kan faktisk registrere deg for en av disse planene du må sjekke for å være sikker på at du passer hele kriteriet slik at du kan kvalifisere for dem. Du kan ikke begynne å jobbe for et stort selskap, og deretter kreve en arbeidsgiver-sponset plan rett på stedet, vil de fleste selskapene krever en viss periode av tid til å passere før du er kvalifisert for en plan. Personlig sparing planer samt selvstendig næringsvirksomhet planer er vanligvis åpne for alle, om den finansielle instituttet kan kreve noen form for minimum inntektsnivå før du signerer på.
  • Forhandle om din pensjonisttilværelse plan. Du må sette opp ting som hvor ofte du skal gjøre bidrag og hvor mye hver bidraget vil være.
  • Investere pengene klokt. Når du først konfrontert med svært mange muligheter for investeringen du kan daunted av oppgaven din. Det er mange økonomiske rådgivere der ute som kan hjelpe deg å ta en beslutning. Det anbefales å gjøre noen undersøkelser på egen hånd også. Det er dine penger tross alt, og du har mest interesse i sin vellykkede investeringer. En investering firmaet vil hjelpe deg matche dine mål med investeringsvalg som vil matche dine behov. Det er en balansegang mellom risiko og stabilitet.
  • Hva er en skattefordel? Å kunne ikke betale skatt på pengene dine betyr at alle pengene forblir din. De fleste av dine bidrag i noen plan regnes som skattefri inntekt. Så gå ut av din måte å se etter gode levedyktige tax-free pensjonsordninger.


Det viktigste steget er å spørre råd

Det viktigste steget er å spørre råd. Ikke vær redd for å ta kontakt med andre mennesker og til også oppsøke hjelp av fagfolk når du ønsker å investere pengene dine. Det er dine penger, gjør alt du kan for å holde det trygt og å gjøre det vokse.