O2i

Hvordan du kan spare penger på dagligvarer

Det er en av de største tingene vi bruker pengene våre på, dagligvarer. Tusenvis av dollar i året gå til de essensielle som vi alle trenger. Ville det ikke vært fint å spare noen få dollar her og der og kutte ned på at stadig voksende dagligvarebutikk regningen? Godt med noen få enkle teknikker kan du spare penger neste gang på matbutikk.

Trinn 1

Hvordan du kan spare penger på dagligvarer. Kuponger.
Hvordan du kan spare penger på dagligvarer. Kuponger.

Kuponger

En av de enkleste tingene du kan gjøre for å spare penger på dagligvarer er å bruke kuponger. Mest hvilken som helst butikk du handler på er stadig å gi ut kuponger for visse elementer, og mange av de elementene du vil kjøpe. Gå gjennom din lokale avis og kutte ut alt kuponger du finner interessant. Hold dem i lommeboken eller vesken for den neste gang du går til butikken.

Trinn 2

Kjøpe i bulk

Trinn 1. Kjøpe i bulk.
Trinn 1. Kjøpe i bulk.

Dette kan høres ut som du kommer til å bruke mer penger, men du kan faktisk spare penger ved å kjøpe i bulk, hvis du gjør det med omhu. Mange butikker gir rabatter for å kjøpe mer enn én av de samme elementene. Gå foran og tilbringe litt ekstra for å vite at du lagret i det lange løp.

Trinn 3

Kjøp store merkevare

Mange av butikkene vi alle handler på dagligvarer bære sin egen merkevare. Neste gang sammenligne prisen på butikken merke elementet til kostnaden av navnet merkevare. Nesten hver gang butikken merke varen er billigere, og nesten det samme produktet. Dette er en fin måte å spare masse penger på dagligvarer.

Trinn 4

Bruk en hyppig shopper kort

Mange dagligvarekjeder dele ut noen form for hyppige shopper kort som er gratis. Ofte kan du bruke kortet til å få store rabatter når du sjekker ut. Dette er en flott måte igjen å spare penger.

Trinn 5

Kjøpe mindre

Nå høres innlysende, men mange ganger vi fortsatt kjøpe for mye. Lag en liste over de viktigste før du går til butikken og hold for det. Ved å kjøpe bare det du trenger, kan du spare mye mer enn du tror.


Går til butikken trenger ikke å bryte banken lenger. Hold deg til noen av disse pengene lagring tips, og telle pengene du sparer.