O2i

Hvordan du kan spore salget fører

Å gjøre et salg er ikke alltid lett

Å gjøre et salg er ikke alltid lett. Det er salg som tar måneder eller år for å lukke. Det er nettopp av denne grunn at en god selger må ha og opprettholde en effektiv og effektiv måte å spore salgsmuligheter. Fører er ofte kjøpt og er vanskelig å komme med. Du må sørge for at alle bly du får er fullt optimalisert ved at på første salg ringe du får en mulighet til å ringe på nytt før du er klar til å lukke salg. Her er noen ting du kan gjøre for å sikre at du maksimere din salgsinnsats.

Hvordan du kan spore salget fører. Lag en enkel sporing system.
Hvordan du kan spore salget fører. Lag en enkel sporing system.

  • Lag en enkel sporing system. Du kan gjøre disse enten den gammeldagse måten eller PDA måte. En enkel kartotekkort som inneholder relevant informasjon og registrerer den siste interaksjon med en potensiell kunde vil forberede deg for den neste "samtale".
  • Bruke datamaskinen. Hvis du er mer tilbøyelig til å bruke teknologien, kan du skrive inn informasjonen på Excel-regneark og deretter opprette en kalender påminnelse på Outlook for å sikre at du ikke glipp av neste samtale. Pass på at om det er på en indeks kort eller i datamaskinen din er det viktig at du gir en plass å notere ned viktige punkter diskusjonen. Men du bestemmer deg for å registrere og spore din interaksjon med en ledelse, er den kritiske ting å bli spore det. Du ønsker ikke å kalle en potensiell kunde og ikke huske ting du har diskutert fra siste møte. Det vil ikke bygge rapport og det kan selv sette ville være kunde av. Mangel på oppmerksomhet er en negativ melding om at du ikke ønsker å sende til en potensiell kunde. På den annen side, hvis du er i stand til å gjenerobre den siste samtale med en ledning, vil den etablere din oppriktige interesse og vil hjelpe deg å komme til neste nivå med bly.
  • Fortsett å undersøke behovene bly. Behov er alltid i endring. Din beste forslaget vil være å gi din ledelse med en løsning som vil løse dette behovet. På indeksen kort eller regneark, lage en liste over behov og matche dem med produktet eller tjenesten du kan gi. Finn ut hvem dine topp tre konkurrenter er og se hvordan du sammenligne. Markere produkter og tjenester der produktet er det beste og tilby dem først når du ringer bly. Sørg for at din forskning er gjeldende, slik at du ikke kaster bort din tid eller bly tid.
  • Holde kontakten. Uansett hvor grundig du er i opptak og sporing salg interaksjoner, hvis kunden ikke kan huske deg, ville alt arbeidet har vært forgjeves. Som du gjør kontakt med din salgs, må du være å etablere rapport med hver samtale. En potensiell er som enhver annen person som svarer på genuin interesse. Det er verdt å investere i å bygge forholdet og utvikle tillit. Du kan legge til en kolonne på sporingssystemet om personlig informasjon som er relevant og bruke informasjonen til å tilpasse ytterligere interaksjoner.


Salgsprosessen er som alle andre prosesser i livet

Salgsprosessen er som alle andre prosesser i livet. Det er en serie av interaksjoner som kan være bra eller dårlig. Det beste du kan gjøre er å planlegge for de tingene du kan styre og være flittig om ditt arbeid og stoler på at ekte relasjoner vil se deg gjennom.