O2i

Hvordan du oppretter en Reklamemuligheter

Papir og elektronisk kits bygge varig Mindshare og aktivere handel

Dagens Reklamemuligheter bærer beste foten frem tenkning. En godt utført Reklamemuligheter er en keeper. Det blir ikke kastet bort etter første gjennomlesing. Innholdet be mottakeren til å ta affære: Skriv en nyhetsartikkel, rapportere utviklingen til abonnenter, trompet gjennombruddet i en blogg, sted en ordre. For å oppnå keeper status, media kits trenger profesjonell kreativ markedsføring energi for å utvikle innhold og design.

En helt grunnleggende Reklamemuligheter består av to elementer: en pressemelding og et selskap backgrounder. Imidlertid ikke grunnleggende ikke ta deg langt. En grunnleggende kit blir stor når det er tenkt kreativt som et strategisk verktøy utviklet for å fange oppmerksomheten til en veldefinert målgruppe. I dette tilfellet inkluderer publikum journalister, redaktører og markedsanalytikere. Din Reklamemuligheter må være en keeper.

Altfor ofte, start-ups og små bedrifter forsinkelse kit etableringen til produktet eller tjenesten er go-to-market klar. Settet blir en ettertanke. Sin hissig etableringen unnlater å opphisse media. Ledelse lurer på hva som gikk galt.

Tillat meg å presentere en liten historie basert på virkeligheten som vil hjelpe deg å forstå hva "galt" ser ut. Du er en flue på veggen i media rommet av et stort forretningsområde konvensjonen. Du være oppmerksom på følgende scenario, om og om igjen.

 • En erfaren journalist entrer trangt media rommet etter å presentere legitimasjon på døren, og deretter finner et sete på et åpent bord.
 • Skanning av rommet, tar journalisten oppmerksom på mer enn 100 stabler av media kits plassert på bordene rundt rommets omkrets. Disse settene inneholder nye produktet kunngjøringer, business nyheter og bakgrunnsinformasjon. Flere kits kan faktisk inneholde viktige nyheter at journalisten trenger å vite for å gjøre jobben.
 • Etter å ha fått forfriskninger fra maten bordet, begynner journalisten gå omkretsen, plukke opp og titte inni utvalgte medier kits. Journalisten returnerer til tabellen med 10 eller 15 sett.
 • Leter rundt i rommet, finner journalisten en tom søppelbøtta og bærer den til bordet.
 • For de neste 10 minuttene, gjennomgår journalist raskt hvert sett, kaster mest i papirkurven kan. På slutten av anmeldelsen, er papir som er igjen på bordet, men en brøkdel av papiret i søppelbøtta. Imidlertid en eller to kits igjen på bordet.
 • Vår journalist returnerer til stabler, velger en annen gruppe, og gjentar prosessen til alle programmer som er vurdert. Total tid i presserommet: omtrent en time Total takeaway av journalisten:.. Om et halvt kilo papir, kanskje en eller to komplette media kits Total vekt søppelbøtta: ca 30 pounds.
Er bedriftens kit i søppelbøtta eller journalistens ryggsekken? Hvis du opprettet Reklamemuligheter riktig, er sekken mer sannsynlig.

Trinn 1

Spør hvorfor dette er viktig. En keeper Reklamemuligheter tjener sin status gjennom kreativ markedet tenkning. Start-ups og små bedrifter kan lære mye av ledere. Her er et eksempel. Pressen invitasjonen (bildet) for en Hewlett-Packard mediebegivenhet bidratt til å gjøre settet en av de mest minneverdige fordi det nedfelt arven av industrien, hevder: "Historien er i ferd med å laget ... igjen." Journalister klar over HPs etasjer rolle var øyeblikkelig nysgjerrig fordi dette selskapet sjelden hyped sine meldinger.

Invitasjonen er bilde av den faktiske Palo Alto garasje hvor Hewlett og Packard startet selskapet - en garasje som mange kaller fødestedet til Silicon Valley - kreativt styrket arven metafor. Og det visuelle ble forsterket av meldingen "Sjelden får du en ny sjanse til å besøke The Garage ... for første gang!" Settet faktiske innholdet støttes invitasjonen med strukturert, kreativt skriftlig bakgrunn og forgrunn materiale. Dette nøye konstruert informasjonen hjalp journalister og analytikere forberede seg mediebegivenhet som de ble invitert.

Trinn 1 er etableringen av en overordnet strategisk metafor som hevder mentale rom som støttes av tilbud om bevis. La meg si det på en annen måte: Trinn 1 begynner med å spørre "hvorfor er dette viktig?" Hvis ikke viktig, kan en Reklamemuligheter være en sløsing med tid og penger. Ledende selskaper hater avfall. Her er hvordan ledere som HP ankommer sterke metaforer, og du kan emulere denne prosessen på en liten skala, selv når nyheten er langt mindre betydning.

 • Sett sammen et kors funksjonell intern team der medlemmene har banerekorder med selskapet. Selskaper som strekker seg fra start-ups med to ingeniører til F500 kan gjøre dette.
 • Bring i uredde utenfor opinionsledere som har ingen eierandel i selskapet. (Det kan være nødvendig å ha dem signere en konfidensialitetsavtale.)
 • Bring i viktige markedsføring eksperter, enten fra banerekord etater eller bemerket solo utøvere som du finner på Craigslist. (Oppsøke aktive pensjonister med sterke porteføljer i markedet.)
 • Låse døren, men mate laget. Du kan også gjøre dette "nesten" ved hjelp av e-konferansen teknologi på Internett (for eksempel Webex eller enda gratis konferansetjenester ).
 • Oppdraget er å nå "høyt og utenfor" på posisjonering for Reklamemuligheter, for å sette firmaets beste foten frem.
 • Prosessen kan være journalistisk (f.eks, hvem, hva, hvorfor, hvor, når og hvordan) eller Delphi-aktig, der gruppemedlemmer kritikk hverandres ideer til en komfortabel konsensus er nådd.
 • Utgangen er en strategisk plan i disposisjon, komplett med innledende metaforisk språk og en fordeling plan.

Hvordan du oppretter en reklamemuligheter. En godt utført reklamemuligheter er en keeper.
Hvordan du oppretter en reklamemuligheter. En godt utført reklamemuligheter er en keeper.

La oss få ekte om dette. De fleste medier kits ikke skjære ut stort skår hevdet i HP eksempel. Media kits til lansering av en betydelig nytt produkt vil ha en smalere fokus. Men fortsatt prosessen gyldig selv om meldingen ikke er gigantisk størrelse. Hvis en Reklamemuligheter er verdt å gjøre i det hele tatt, bør det dra nytte av denne prosessen, eller noe som lignet det. Bor ekte, kan du bestemme at du trenger en markedsføring pro til å veilede deg. Trinn 1A er nødvendig for å "finne en pro" som vil forvalte skaperverket av settet, som starter i trinn to.

Trinn 2

Har en kreativ design. Media kits brukes vanligvis for informasjon distribusjon som strekker seg fra dagligdagse til spennende. "Corporate bakgrunn" informasjonen passer ofte dagligdagse kategori, eksemplifisert ved et kit som inneholder det minste en bedrifts historie tidslinje med fortellende, bios og bilder av viktige ledere, kanskje et produkt linje kort og en kopi av den siste selskapet nyhetsbrevet. Yawn. Nå vet vi hva som går inn i den søppelbøtta i presserommet. Hvorfor bry seg med papir når all denne informasjonen er lett tilgjengelig på selskapets nettside?

Men selv "pro forma" typer media kits trenger ikke være kjedelige. Ser tilbake på trinn 1, kan de mest vanilje firmaet finne spennende meldinger, eller utvikle kreative måter å fortelle historien. Kanskje ledere er en fargerik gruppe selv når produktene er ho hum (men viktige) varer. En kreativ tilnærming kan være en media video (DVD) i tillegg til et kit som tilbyr godt utført meldinger. De fargerike ledere blir animerte foredragsholdere, snu vanilje til underholdende napolitansk. En etikett på forsiden kan forkynne "CEO avslører hemmeligheter vare suksess (DVD innsiden)." En markedsføring eller PR pro kan hjelpe bedrifter å finne spinn.

Når meldingen er ikke ho hum, kan kreativitet stjele showet. Her er et faktisk eksempel. En seks-person oppstart ønsket å lansere sitt første produkt etter et års utvikling i "stealth"-modus. Ingen visste om firmaet, og den hemmelige produktet ble betraktet som et gjennombrudd av oppfinnerne og enkelt venture kapitalist finansiering antrekket. Men var det? Hvis sant, fortjente et gjennombrudd produkt både en stor Reklamemuligheter og en utmerket medieplan. Ved hjelp av prosessen i trinn 1, selskapets:

 • Beholdt en track record markedsføring byrå.
 • Etaten tok i en bransjeledende editor (en aktiv pensjonist) for å evaluere gjennombrudd, etter å ha sikret en fortrolighetsavtalen
 • På bekreftelse på at produktet var faktisk et gjennombrudd, byrået sikret en "eksklusiv" journalistisk avtale som inkluderte dekselet og en fem siders artikkel i bransjen ledende magasin.
 • Etaten opprettet og deretter henrettet en roman medieplan.

Hva har dette å gjøre med media kit? Alt. Gjennombruddet i spørsmålet var verdens første analoge minnebrikke, en integrert krets som er lagret faktiske menneskelige stemme og spilte den tilbake (tror MP3-spillere som dagens iPod). Her var et produkt som kunne snakke for seg selv. Brikken ble bygget inn i en sølv dollar størrelse demonstrator, og dette ble snakket Reklamemuligheter! Det ble støttet av en faktisk papir kit fylt med kreativt forberedt viktig informasjon som for eksempel følgende:

 • Strategisk pressemelding annonserer og plassere gjennombrudd.
 • Produktet pressemelding detaljering familien til chips, deres pris og tilgjengelighet.
 • Teknisk Q & A om analog lagring.
 • Søknader ordliste om analog lagring.
 • Teknisk backgrounder på de vitenskapelige prinsippene flyktig analog minne.
 • Søknad backgrounder på en enkel talemeldingssystemet bruker analog minne.
 • System backgrounder på arkitektoniske konsepter for utvikling av nye produkter.
 • Informasjon om den kreative og utøvende selskap team.
 • Høy kvalitet bilder av den nye brikken og dens krets diagram.
 • Bilder av hver tast medarbeider ansvarlig for gjennombruddet.

Papir og elektronisk kits bygge varig mindshare og aktivere handel. Vår journalist returnerer til stabler.
Papir og elektronisk kits bygge varig mindshare og aktivere handel. Vår journalist returnerer til stabler.

Trinn to er således å utforme innholdet i Reklamemuligheter i full støtte av planen utviklet i trinn 1.. Den nevnte eksempelet gir øvre del av innholdet som skal inkluderes i en pakke, og kan skaleres ned (eller opp) for å passe nesten enhver situasjon.

Nøkkelen takeaway for trinn 2 er å forstå målgruppen. Journalister og redaktører, pluss markedsanalytikere, er de primære mål for en media kit. Disse rollene fungerer som innflytelsesrike informasjon dørvoktere. Jobben til en Reklamemuligheter er å få disse influencers å svinge gate åpne gjennom sine publikasjoner, websider, blogger og kontakter. Når åpen, strømmer bedriftens informasjon fritt til potensielle kunder, tilsynelatende med tilslutning av gatekeeper. Hold takeaway i bakhodet når du leser Trinn 3.

Trinn 3

Forbered innholdet i settet og design kit grafikk. Du forbereder kit for mediene, ikke kunder. (Selv om du planlegger å tilby settet til kunder, er det fort gjort via selskapets nettsted.) Så, her er de viktigste hensyn.

 • Er det en enkel, viktig melding som vil resonere med publikum? Her er ett: ". PCI Unbound" Det betyr ingenting, selvfølgelig, utover en relativt liten gruppe av redaktører og ANALYSER uansett PCI kan være. Imidlertid er påstanden om at PCI er nå ubundet en strategisk oppmerksomhet grabben.
 • Esken skal være utformet for å forsterke meldingen grafisk på jakken. Så, hvis pakken er stablet i en presserom, ser en journalist PCI Ubundet i et hav av ellers tomme kit jakker.
 • Når du bestemmer deg på en viktig melding, en artist (frilans eller i staben) kan ta det derfra. Kanskje den viktigste budskapet kan bli en logo som i sin tur blir et varemerke eller tjeneste merke som tjener stabil anerkjennelse over tid, legge verdien til settet.

Mens Reklamemuligheter jakke griper oppmerksomhet med sin sizzle, må du også gi biff. Dette oppnås ved innholdet i settet, vanligvis begynner med en nyhetsartikkel-sentrert pressemelding. (De fleste medier kits er utviklet for å støtte en nyhetsmeldinger.) Vellykket meldingstjenester krever strategisk utforming av kunngjøringen, støttet av taktiske levering. Her er typiske kreative hensyn.

 • Pressemeldinger per definisjon er journalistisk utviklet. De beveger seg fra det generelle til det spesifikke, og fordel når forfatteren har en teft for kreative uttrykk, men vet hvordan du skal skrive vellykkede pressemeldinger.
 • Som et journalistisk dokument, vil en pressemelding være "faktum kontrollert" av media. Så, hevder gjort må forhåndsbestilles testet for å unngå forlegenhet.
 • Den beste pressemelding strategi er enkelhet. Hvis meldingen er kompleks (vist i trinn 2), bruke flere pressemeldinger og backgrounders, alle av dem relativt kort. Den øverste pressemelding - den første på når Reklamemuligheter åpnes - skal oppnå det mål på tre sider, eller mindre, og tilbyr en overbevisende overskrift.
 • Grafikken er også verdsatt av media hvis de støtter budskapet. Fordi Internett er en grafisk kraftpakke, redaktører alltid ønsker bilder og illustrasjoner. Men de ønsker ikke fluff (for eksempel en pen modell holder produktet).
 • Mange små, engineering-drevne bedrifter undervurdere betydningen av pressemeldingen skriving, delegere det til administrativt ansatte. Dette er en feil. Pressemeldinger lykkes eller mislykkes de samme grunnene som utviklet produkter lykkes eller mislykkes. Bruk en track record journalistisk ekspert for å skrive innholdet.

Du vil bruke den samme prosessen til de andre dokumentene i settet. Selv bakgrunnsmateriale må journalistisk drevet slik at det svarer de primære spørsmål som trolig vil bli spurt av journalister, redaktører og analytikere.

Ok, nå har du fått en media kit. Hva du gjør med det er også en del av den kreative prosessen.

Trinn 4

. Etablere en fordeling plan Det siste trinnet for å lage din Reklamemuligheter ble faktisk utviklet i trinn 1: Hva er fordelingen plan for settet? Her er noen av de vanligste alternativene.

 • Hvis Reklamemuligheter støtter lanseringen av et nytt produkt eller en tjeneste som er tidsbestemt til å falle sammen med en stor industri hendelse, lage to lister over redaktører og analytikere.
 • Den første listen følger den vanlige 80/20 regelen: 80% av pressedekningen kommer vanligvis fra 20% av journalister, redaktører og analytikere som dekker markedet plass. Du vil ta spesielle forholdsregler for å få settet til disse hendene før industrien hendelsen. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre, beholde en erfaren PR pro.
 • Den andre listen inneholder alle andre. Disse menneskene vil motta settet i posten (inkludert e-post) eller i presserommet blant de stabler plassert der av konkurrenter og andre bedrifter i bransjen. Grafikken på din kit dekning vil vekke dem med sizzle og din topp pressemelding overskrift vil redde kit fra en uverdig tur til papirkurven.

I trinn 2, nevnte jeg at et byrå opprettet en roman medieplan. Dette er en chip som kan tale for seg selv. Planen var helt kirurgisk. Avtaler ble gjort kun med de beste redaktører og analytikere som ble deretter besøkt av en enkelt talsperson. Men chip var den virkelige talsperson. Sitt sølv-dollar størrelse demonstrator ble plassert uten fanfare på redaktørens skrivebord og slått på. For de neste 20 sekunder eller så, registrert chip samtalen. "Hvordan er familien, Steve?" Deretter ble avspillingsknappen trykkes og redaktør, høre hans eller hennes distinkte stemme komme ut av en snev av silisium, satt i awed forbauselse. Da papiret kit ble overlevert, sammen med arbeider prøver av chip.

Selv om nyheten er ikke på langt nær så romanen, de foregående trinnene gi forsikring om at du har satt din beste foten frem. Utover disse typiske trinnene, sørg for å tilby Reklamemuligheter på bedriftens nettsted, festet til pressesenter eller nyheter siden. Hvis nyheten er verdt oppmerksomheten surfere som kommer til din topp destinasjonssiden, bør webmaster inkluderer et banner eller knapp som fører til en nyhetsside. Det er mange måter å håndtere innhold, men det beste inkluderer skarpt oppfordring til handling copywriting styrket av engangsavgift for registrering for å laste ned en hel eller delvis Reklamemuligheter som PDF. Inngående markedsføring alternativer bør diskuteres i trinn 1, i en prosess som jeg kaller "finne og konvertere" surfere til kunder.

Selvfølgelig, det er mange flere hensyn, men du nå har det grunnleggende. Media kit etableringen er strategisk viktig. Gjøre jobben riktig første gang. Få en aktiv pensjonist for å hjelpe.


Hvis du ønsker en mening om spesifikke behov, kan du skissere disse behovene i kommentarfeltet og jeg skal ta dem.