O2i

Hvordan du oppretter en vinnende reklame slagord

Et slagord er en frase som vanligvis brukes i politiske

Et slagord er en frase som vanligvis brukes i politiske, religiøse og kommersielle realms å formidle en viss ide eller formål. Likeledes er det vanligvis kort og iøynefallende uttrykket brukes i reklame. Den kommuniserer informasjon om et produkt, taler av kvalitet, og er designet for å trenge inn i forbrukerens sinn lett og effektivt. Selv om ikke strengt de samme, reklame slagord vanligvis bærer navnet på selskapet eller produktet, firmalogo og brukes i ulike visuelle medier, inkludert TV, magasiner, aviser, plakater, internett, og selv på radioen i form av jingler eller musikk . Mange gigantiske selskaper og kvalitet produkter og tjenester har eksistert opp gjennom årene, men ikke alle har slagordet som de fleste husker i dag. Opprette en vinnende reklame slagord tar rikelig forberedelse og oppfinnsomhet. Hvis du oppretter en for din bedrift enten produktet eller tjenesten, tar følgende punkter i betraktning vil bidra til å gjøre prosessen enklere.

Hvordan du oppretter en vinnende reklame slagord. Etablere hva din bedrift tilbyr.
Hvordan du oppretter en vinnende reklame slagord. Etablere hva din bedrift tilbyr.

  1. Etablere hva din bedrift tilbyr. Hva du gjør, hvem du gjør det for, hvorfor du gjør det, og hvordan du gjør det er spørsmål du må klart definere. Revidere bedriftens visjon, misjon og kjerneverdier for å hjelpe deg å danne et slagord som ikke bare er kraftig, men realistisk og sammenfallende med dine mål.
  2. Ta med din virksomhet og målgruppe sammen. Med dine mål klart etablert, lære å innlemme din visjon med fordelene kundene får fra deg. På denne måten kan du gjøre en interessant og effektiv slagord som dine potensielle kunder vil være ivrige etter å oppleve hva motto er å foreslå. På den annen side vil enkeltpersoner i firmaet få motivert til å prestere i henhold til merkevarebygging uttalelse
  3. Rådfør deg med folk for forslag og anbefalinger. Hvis det er din egen selskapets slagord, vil det være bedre å dele ideer med andre. På den måten kan du samle en rekke alternativer, og du kan finne den jobben enklere og mindre tidkrevende.
  4. Streber etter å gjøre det klart og enkelt. Mens det er viktig å få et slagord som fremmer produktet, øker bedriftens image, og fordelene dine kunder, sørge for å omfatte alle disse elementene i en kort og konsis måte. En vinnende reklame slagord er vanligvis skarpt og lett sveiser inn i folks minne. Husk at det er neppe en revisjon av ditt syn-formålsparagraf.
  5. Velg ordene nøye og vurdere rim. Det betyr ikke alltid trenger å rime, men gang på gang, slagord med repetisjon av lignende lyder er vanligvis de som klikker og vare i lang, lang tid. Når du bruker rim, være forsiktig med valg av ord for å unngå å gjøre slagordet lyd billig eller smakløst. Hvis du må bruke rim, si ordene høyt, la andre si det høyt og lytte hvis du liker måten det høres ut.

Litt moro gjør en svært minnerik og effektiv slagord. Men hvis du skal legge til at element i annonseringen slagord alltid vurdere relevansen.