O2i

Hvordan du oppretter et neonskilt for annonsering

Neonskilt har blitt brukt for business reklame for nesten et århundre nå. The Wild West brukte den, Las Vegas for tiden bruker det, og fremtidige bedrifter og lokalsamfunn vil trolig fortsette å bruke den i fremtiden. Grunnen til at neonskilt aldri kan slutte belysning vår nattehimmelen er fordi de skaper en flott markedsføring innvirkning for virksomheten uten å måtte bruke for mye penger på annonsering. Den beste delen om neon-skilt er at i løpet av natta, firedobler det markedsføring innvirkning siden det lyser opp og tiltrekker potensielle kundens øyne med slående farge. Selv nå, moderne bedrifter fortsatt investere tungt i neon-skilt.

Utkast design

Hvordan du oppretter et neonskilt for annonsering. Utkast design.
Hvordan du oppretter et neonskilt for annonsering. Utkast design.

Utkast design. Når du oppretter en optimal neonskilt, må du først opprette den opprinnelige design. Få et stykke papir og blyant og starte skissering hva skiltet vil se ut. Bestem ordet som skal være det sentrale punktet i sign din. Et navn på et produkt, tjeneste eller merkevare skal være god nok. For eksempel, hvis din bedrift tilbyr hjem massasjer, så vil du kanskje å ha et skilt som sier "Home Massage" og deretter under det bør være telefonnummeret som potensielle kunder kan ringe for å bestille tjenesten. På toppen av "Home Massage" du kan legge en mindre ord som navnet ditt å merke tjenesten. Hvis navnet ditt er "Andy" så det bør bli sett på som "Andy Hjem massasje" og kontakten nedenfor. Dette vil være en enkel og effektiv tegn vurderer sin enkelhet.

Velge farger

Velge farger. Når du gjør et par av design, velge den mest hensiktsmessige neonfarger. Velg farger som vil skille ditt tegn fra resten. Velg en farge som ikke brukes av de andre tegn. Husk å begrense antall farger du bruker for skiltet. For mange farger i skiltet kan disorient øynene fører til folk ser bort i stedet for å betale oppmerksomhet til skilt din.

Sluttføre andre detaljer. Når du har fullført og avsluttet utformingen av neonskilt, må du bestemme størrelse, kostnader, og hvordan skiltet skal monteres. En større neonskilt vil alltid bli bedre, men det vil alltid koste mer også. Basere størrelsen på skiltet ditt på området der du vil montere den på. Hvis du viser det i butikken din gjennom et glassvindu, deretter måle arealet av vinduet der du har tenkt å montere den på. Kontroller at du har steder i nærheten der du bor for å tjene som montering grunnlaget for skiltet også.

Utkast design. Velge farger.
Utkast design. Velge farger.

Lag skiltet. Når du har hver eneste detalj av skilt i hånden, ta design og målingene av neon tegn til en profesjonell skilting ekspert. Basert på dine spesifikasjoner og design, vil de gi deg et kostnadsoverslag for å lage skilt og tidsplanen å fullføre den. Den vil bygge og installere tegn for deg siden det vil være komponere av delikate komponenter som rør, elektroder og neon gass. Betal for skilt og la dem ta seg av alt for deg.

Noen neonskiltene vil ta en uke eller mer å bygge og installere avhengig av kompleksiteten av design. Hvis du planlegger å ha et skilt med flere objekter på det som vil kreve mer komplisert konstruksjon, og være forberedt på å vente. Det anbefales sterkt om at et neonskilt være så enkelt som det kan være. Jo enklere det er, jo bedre effekt.