O2i

Hvordan du oppretter kontroversen etter medieoppmerksomhet

Sulten på litt oppmerksomhet? Verden er faktisk blir mindre

Sulten på litt oppmerksomhet? Verden er faktisk blir mindre, hva med teknologi som mobiltelefoner, digitale kameraer, datamaskiner og internett er tilgjengelig for den gjennomsnittlige person. Med dette har praktisk talt (no pun intended) alle potensial til å bli en umiddelbar kjendis. Og hvis du er virkelig sulten på oppmerksomhet kan du hisse opp kontroversen slik at folk vil snakke om deg. Men her er avtalen: Først av alt, må du være kjent før folk bryr seg om striden som du hisse opp. Det, eller uenighet må være virkelig, virkelig spektakulære (men i dette tilfellet vil de bryr bare om uenighet, ikke om deg). Uansett hvilken vei du velger å ta, her er noen forslag for å hjelpe deg ut:

Hvordan du oppretter kontroversen etter medieoppmerksomhet. Sulten på litt oppmerksomhet? verden er faktisk blir mindre.
Hvordan du oppretter kontroversen etter medieoppmerksomhet. Sulten på litt oppmerksomhet? verden er faktisk blir mindre.

1. Være virkelig, virkelig god på noe. Det er trolig den vanskeligste delen, men når du har fått dette ned klapp neste trinn kommer til å være relativt enklere. Ta en time eller to å liste ned spesielle talenter som du har, eller ferdigheter som du har som du tror vil være din billett til berømmelse hvis du tar arbeidet med å utvikle dem. Det kan være alt fra å gjøre covere av låter, til dans, til å fortelle vitser, å spille musikkinstrumenter. Ditt talent kan falle under kategorien hendene ned awesome, virkelig morsomt, eller veldig rart. En kategori som du ikke kan gjøre opp med er ren og vanlige.

2. Være en Internett-stjerne. Tenk på det: med internett, er verden din østers. Dra nytte av veier som YouTube for å legge ut videoer av deg selv gjør hva du er god på (se nummer 1). Bli inspirert av historiene til overnatting kjendiser som fikk oppdaget over Internett. Du kan også være en blogger, bare sørg for å være svært fruktbar for å få deg merke.

Når du har oppnådd en viss grad av berømmelse du kan lage kontroverser og folk vil bry seg om det - i hvert fall for et par dager.

3. Ha en radikal sak og gjøre radikale aktiviteter for det. Ta eksempel av PETA aktivister som ville helle rød maling over folk som bærer kjoler og kåper laget av dyr pels. Tenk på noe som du virkelig bryr deg om, og deretter brainstorm på måter hvordan å gjøre poenget. Denne måten, vil du være i stand til å gjøre noe for din sak, og du vil få media kjørelengde også.

4. Sikt småskala først. Ok, hvis det verdensomspennende Internett ting ikke fungerer for deg, bør du vurdere å få oppmerksomheten til lokale medier. Gjøre noe som påvirker etablerte institusjoner på byen, for eksempel et universitet, et sykehus eller de lokale myndighetene. Det kan være positivt, for eksempel planlegging pengeinnsamling prosjekter for forbedring av byen. Du kan også intervjue kjente personligheter og du vil bli kjent også, av foreningen.

5. Være sikker med deg selv. Dette kan være den eneste viktigste du trenger å gjøre. Husk at du er spesiell i din egen rett, og du trenger ikke egentlig trenger medieoppmerksomhet å validere ditt egenverd. Ønsker medieoppmerksomhet så dårlig kan bare gjøre deg gjøre desperate ting, som til slutt kan slå tilbake. Så så mye som mulig, ønsker medieoppmerksomhet, men på en konstruktiv måte.

Det du har det! Dette er bare noen måter å lage kontroverser for medieoppmerksomhet. Lykke til!