O2i

Hvordan du skal fylle ut en TX opphavsrett søknadsskjema

Form TX brukes til å registrere upubliserte eller publiseres litterære verk som dataprogrammer, utarbeidelse av informasjon, reklame kopi, kataloger, kataloger, oppslagsverk, lærebøker, poesi, sakprosa og skjønnlitteratur. Serier og tidsskrifter skal registreres ved hjelp av skjema SE.

Fylle ut skjema TX bør gjøres riktig for å unngå problemer i fremtiden. Du kan leie en opphavsrett advokat til å gjøre dette for deg. Men vær klar til å bruke ca 60€ for den profesjonelle avgift. Dette skjemaet er enkelt å fylle ut, uansett, og du kan spare noen dollar.

Fylle ut skjema TX er enkelt og vil være nøyaktig hvis du bare følger reglene. Den Form TX fra Copyright.Gov har "Grunnleggende informasjon" og "Line-by-line Instruksjoner" for å hjelpe deg riktig fylle ut skjemaet. Så, alt du trenger å gjøre lese alt på utskriften. Ja, det betyr alt, fra topp til bunn og fra venstre til høyre. Du kan ikke gå glipp av noen viktige instruksjon når du gjør det.

Men til tross for instruksjoner, kan du fortsatt savner noen viktige punkter som de nedenfor:

  • Skriv ut tosiders form i ett papir. Papiret bør enten være en 11-tommers eller 8,5-tommers av god kvalitet.
  • Bruk bare svart blekk når du skriver eller skrive på skjemaet. Dette er viktig fordi skjemaet vil bli brukt for å produsere sertifikatet ditt.
  • Legg merke til "Skriv notat DO Over denne linjen ..." instruksjon.
  • Det ble nevnt at tidsskrifter og serier skal registreres ved hjelp av en annen form. Men hvis du ønsker å registrere et litterært verk som du har bidratt til enten en periodisk eller seriell, så bør du likevel bruke Form TX. Du kommer inn i tittelen på litterært verk på "Title av dette arbeidet", og deretter gi mer informasjon om samlingen i "publikasjonen som et bidrag"-delen.
  • Bestem deg for hvem som skal være forfatter eller forfattere av det litterære verket. Forfattere er de som har gjort arbeidet, de som bidro opphavsrettsbeskyttet materiale på arbeidet, og "arbeidsgiver eller annen person som arbeidet ble utarbeidet."
  • "Creation" er forskjellig fra "publisering". Dato og sted for "skapelsen" anses å være når og hvor arbeidet var fullført, men ennå ikke publisert. Samtidig er dato og sted for "publisering" når og hvor arbeidet var klar for masse distribusjon.
  • Alltid "bruke et separat videreføring ark" hvis du trenger mer plass for å fylle ut skjemaet. Fortsettelsen arket er referert til som Form CON. Dette skjemaet er ikke elektronisk tilgjengelig, skjønt, og du må be om det ved å besøke Copyright.gov .
  • Form TX kan fylles ut digitalt men festet underskrift skal være håndskrevet. Å fylle ut PDF-versjon av skjemaet, må datamaskinen være installert med Adobe Acrobat.
  • Du vil sende det utfylte skjemaet TX sammen med innskudd materiale og søknadsavgiften. Søknadsavgiften, som skrivende stund, er 50€, og det er ikke refunderes. Gebyret kan sendes enten med sjekk eller i en form for penger.


Hvordan du skal fylle ut en TX opphavsrett søknadsskjema. Det ble nevnt at tidsskrifter og serier skal registreres ved hjelp av en annen form.
Hvordan du skal fylle ut en TX opphavsrett søknadsskjema. Det ble nevnt at tidsskrifter og serier skal registreres ved hjelp av en annen form.

Det finnes andre alternativer i tillegg fylle ut et skjema TX å registrere litterære verk-the Form CO og Eco . Den første typen er en ny copyright skjema som har erstattet andre opphavsrett former, inkludert Form TX mens Eco er elektronisk behandling av Form CO Ved hjelp av disse alternativene er billigere med 40€ for Form CO og 30€ for Eco.