O2i

Hvordan du skal fylle ut et kortsiktig lån søknad

Kortsiktige lån er stor for håndtering av utgifter som du ikke har forberedt for. Blant annet kan et lån brukes til å betale regninger eller kjøpe en bil. Før du fyller ut et kortsiktig lån søknad, må du ha følgende informasjon klar:

Forbered grunnleggende personlig informasjon. Du trenger ditt navn, adresse, statsborgerskap, kontaktinformasjon, og alle de andre generisk informasjon som du bruker til å fylle ut andre former.

Hvordan du skal fylle ut et kortsiktig lån søknad. Trenger du en ny bil.
Hvordan du skal fylle ut et kortsiktig lån søknad. Trenger du en ny bil.

Være klar med informasjon som gjelder den type lån som du søker på. Her er noen eksempler:

Trenger du en ny bil

Trenger du en ny bil? Hva slags bil? Hvor mye vil det koste? Når du kjøper en bil, husk at du må gassen den opp og holde den i god stand. Lærdommen her er at du må ha en god ide om hva det koster å opprettholde den tingen du lånt for og hvordan det vil påvirke din evne til å betale ned lånet.

Har du falt bak på leie din og prøver å berolige utleier som puster deg i nakken? Hvor mye leie skylder du? To måneder? To år? Igjen, det er en lærdom her: husk at det å bruke et kortsiktig lån for å betale ned gjeld kan drive opp prisen på det lånet. Kort sagt, jo mer av en risiko du synes å være, jo mer du må betale i retur.

Eller kanskje du glemte at i overmorgen er ditt jubileum, og du glemte å få dame en gave? I dette tilfellet, er det sannsynligvis ikke vil være for vanskelig å få et lån, så lenge du har en rimelig pålitelig finansiell historie.

Bortsett fra å ha all informasjonen ovenfor, må du også bestemme om du skal fylle ut søknaden din online eller offline. Her er en rask sammenligning av online og offline metoder, slik at du kan bestemme hvilken vei er mer egnet til din situasjon.

Du kan fylle ut dine kortsiktige lån søknad offline. Du kan også bruke internett hvis du vil.
Du kan fylle ut dine kortsiktige lån søknad offline. Du kan også bruke internett hvis du vil.

Offline versus online søknadsprosesser:

Du kan fylle ut dine kortsiktige lån søknad offline

Du kan fylle ut dine kortsiktige lån søknad offline. Noen mennesker føler seg mer komfortabel å fylle ut sitt søknadsskjema pålogget snarere enn online. Dette er fortsatt en perfekt levedyktig alternativ, bare husk at hvis du velger offline prosessen, må du sende din søknad via telefaks. Hvis du ikke har en faksmaskin, må du kanskje leie en på en lokal forretningssenteret eller datamaskin butikk. Husk imidlertid at butikkene blir belastet på en per side grunnlag for å bruke en faksmaskin.

Du kan også bruke internett hvis du vil

Du kan også bruke internett hvis du vil. Den populære alternativet er å fylle ut og sende søknadsskjema ved hjelp av en elektronisk tjeneste. Det betyr at du ikke trenger å fakse i programmet, noe som betyr at du vil spare tid og penger. I noen tilfeller vil du få en raskere respons angående lån. Denne metoden har også den ekstra fordelen av privatliv, siden du ikke trenger å forlate hjemmet for å sende din lånesøknad, har ingen å vite at du leter etter en rask tilførsel av kontanter.

Helt til slutt: uansett hva du velger, før du logger deg noe, lese liten skrift. Kortsiktige lån kan være svært nyttig og fordelaktig, men sørg for at du forstår begrepene helt.