O2i

Hvordan du starter en internasjonal shipping service

I de siste fem hundre år

I de siste fem hundre år, har internasjonal handel blitt et fast innslag ingrediens i økonomier over hele verden. Men fordi avansert kommunikasjonsteknologi brakt oss internett, er land over hele verden beveger seg mot globale tie ups. Det har blitt utrolig enkelt å kjøpe og selge varer fra den andre siden av kloden. Selv land som tilhører forskjellige kontinenter synes det er lettere utveksle produkter. Felt og produksjon spesialisering har medført en økning i den globale etterspørselen å ha den beste. I tråd med denne utviklingen, har shipping tjenester gitt opphav til problemer frihandel av varer. Markedene har vært lettet over deres åk fordi internasjonal skipsfart har gitt opphav til raskere og sikrere levering av varer.

Hvis du planlegger å starte en internasjonal shipping service, er det mange ting som trenger din nøye planlegging og spesiell oppmerksomhet. For en, bør du vite hva slags frakt du ønsker å komme inn. Et annet punkt å vurdere er hva land og steder du ønsker å imøtekomme til. Etter at du har bestemt deg for de to første tingene du da vurdere hva frakt eller flyselskap du ønsker å bruke. Også, må du sørge for at for hver port du ønsker å nå, har du en god og pålitelig partner som kan håndtere spedisjon dokumenter.

Hvordan du starter en internasjonal shipping service. Type shipping service.
Hvordan du starter en internasjonal shipping service. Type shipping service.

  1. Type shipping service - For denne delen av ligningen, bør du se nærmere hvilken type tjeneste du ønsker å gi. For eksempel, hvis du ønsker å gå inn container shipping, må du sørge for at du har dagens priser. Dette er noe som bør vies spesiell tanke, fordi containerized last omfatter lastebil service fra produsentens lager til fartøy deretter til anløpshavn og deretter til det endelige bestemmelsesstedet. I flyfrakt tjeneste, er det mindre kostnader for lastebiltransport fordi flyfrakt last er mindre. Men da gebyrene for flyfrakt er langt dyrere enn fraktkostnadene.
  2. Steder å imøtekomme - Når planlegger en internasjonal shipping service, en av de aller viktigste tingene du må ta hensyn til er at du bør ha en partner eller i det minste en pålitelig kontakt person eller speditøren i det landet du har tenkt å sende varer til. For dette, kan transport og logistikk forbund eller organisasjoner bli kontaktet via Internett. Se inn i historien til selskapet du ønsker å binde opp med før du selv vurderer dem som en partner. Også de fleste spedisjon bedrifter bruker lokale meglertjenester for å lette trykket på ryggen. Vurdere leter etter en megling tjeneste i baseområdet. Igjen, bør du vurdere megling sitater og historie når du velger dette.
  3. Frakt eller flyfrakt. Når du har satt de to første delene av ligningen opp, du så sjekk tilbud og priser som shipping og luft linjer kan gi deg. De fleste rederier gi rabatter hvis du kan møte deres volum kravet.
  4. Dokumentasjon - for dokumentasjon, bør du være forsiktig med å ha fullført og riktig dokumenter slik at lasten ikke har noen problemer når det kommer til anløpshavn.

Det er ingenting som å være din egen sjef og å være leder for en bedrift som når internasjonalt plan. Men før du dykke i og begynne en internasjonal shipping, kontroller at du har alle dine t er krysset og jeg er prikkete.