O2i

Hvordan du starter en kleskolleksjon med ingen penger

Hvis du elsker mote

Hvis du elsker mote, kan du velge å starte din egen kleskolleksjon. Ikke la mangel på penger eller midler avskrekke deg fra å oppnå drømmen din! Med litt dyktighet, mye vilje og lidenskap, kan du starte en kleskolleksjon med ingen penger. Her er hvordan.

  • Finpusse dine ferdigheter. Hvis du bestemmer deg for å selge dine egne klær, må du få veldig bra med nål og tråd. Du kan velge å ansette noen til å hjelpe deg ut, men hvis du ikke har mye penger, så du trenger å gjøre mange ting selv. Ha en god syerske vise deg hvordan du skal sy riktig og pent. Du må kanskje ta klasser på din lokale community college for å lære ulike sy ferdigheter, samt drapering og lage mønster. Bortsett fra å lage klær fra bunnen av, må du være i stand til å endre ting etter behov.
  • Bestem din stil. Bortsett fra sy vet hvordan, må du være i stand til å utforme godt. Avgrense din stil og smak sensibilities. Du må ha en bestemt kvinne i tankene når du utformer klærne. Bestem hvem du designe for. Du må ha et perspektiv som du designe. Dette vil varemerke klærne slik at når andre personer ser tingene dine, vil de vite at det er du som har gjort plagget.
  • Forbered utstyret ditt. Hvis du ønsker å være i stand til å lage klær for andre mennesker, må du ha en symaskin. Ha stoff og litt tråd så vel som andre materialer klar. Hvis du ikke har penger til å kjøpe materialer til klær, kan du alltid be om en forskuddsbetaling for varer, slik at du har noen driftskapital.
  • Tilpass antrekk for dine venner og familiemedlemmer. Når du ikke har penger, må du starte med jungeltelegrafen. Start med å designe og sy elementer for folk du kjenner. Ditt arbeid vil snakke for seg selv, så sørg for at hver etableringen du gjør er unikt og godt laget. Tilby dine tjenester til mennesker som har fødselsdager, bryllup eller gå til partene og prom. I starten, vil du ikke være i stand til å kreve en premium pris, og det er en av dine fordeler å trekke flere kunder i. Når du får mer populært, kan du begynne å belaste en høyere avgift, spesielt for varer som krever mer intrikate arbeide.
  • Omarbeiding eksisterende plagg. En måte du kan starte din linje er å jobbe på og endre eksisterende klær. Gå til vintage butikker og arbeidet magi. Sette ny vri på noe gammelt. Du kan deretter videreselge disse elementer under etiketten. Dette vil gi dine kunder one of a kind stykker som de vil sikkert nyte.
  • Selge varer på nettet. Når du begynner å bygge din klientell, kan du begynne å utvide virksomheten din. Hvorfor ikke annonsere på nettet? Du kan sette inn en annonse i Craigslist og tilby dine tjenester som designer. Du kan også ta bilder av eksisterende plagg du har gjort og selge den.


Du kan også velge å innlevere elementene på en lokal butikk

Hvordan du starter en kleskolleksjon med ingen penger. Finpusse dine ferdigheter.
Hvordan du starter en kleskolleksjon med ingen penger. Finpusse dine ferdigheter.

Du kan også velge å innlevere elementene på en lokal butikk. Du kan sette opp et partnerskap med et eierskap som har økonomi til å sikkerhetskopiere dine design. Hvis du virkelig ønsker å profesjonalisere ting, bør du vurdere å ta ut en bedrift lån til å starte.