O2i

Hvordan du starter en mobil bilvaskbransjen

Bilvask industrien har utviklet seg fra en enkel metode for håndvask til en mer sofistikert og high-tech bruk av jet vask maskiner. Mange lurer på hvordan å starte egen bilvask virksomhet. I motsetning til hva folk flest tror, ​​starter en bilvask virksomhet innebærer mye planlegging. Følgende trinn vil guide deg på hvordan du kan starte en mobil bilvask virksomhet.

  1. Bestem type bilvask du ønsker å etablere. Før du begynner å lure på hvordan du starter en bilvask bedrift, må du først bestemme hvilken type bilvask du ønsker å starte. Det er fire typer av et bilvaskbransjen - Self Service bilvask, bilvask og Convenience Store Combo, Full Service Car Wash og "Stand Alone" Automatic Car Wash Hver av disse typene har sitt eget sett med fordeler og ulemper. Finne ut hva som passer til din livsstil.
  2. Finne det perfekte stedet for din bedrift. Akkurat som i hvilken som helst type virksomhet, plassering er veldig viktig å gjøre forretning vellykket. For din bedrift å trene, må du finne det på et sted hvor kjøretøy kan lett merke til det. Langs en travel gate kan være et godt sted for denne virksomheten.
  3. Komponere en bilvask forretningsplan. Enhver bedrift trenger en forretningsplan, selv en liten en som en bilvask virksomhet. Din bilvask forretningsplan bør inneholde et sammendrag av mål og formålsparagraf, tjenestene du ønsker å gi, et selskap sammendrag, en markedsanalyse oppsummering, strategi og gjennomføring sammendrag, ledelse sammendrag og økonomiske plan. Husk at dette trinnet er svært viktig å holde din bedrift organisert og systematisk. Dette vil være din guide på hvordan du kan starte din bedrift på riktig måte.
  4. Forskning og fil nødvendige papirer for virksomheten. Når du har opprettet din forretningsplan, er neste skritt du må ta for å fil for en bedrift lisens for bilvask. Besøk din by avdelingen og spør hva nødvendige skritt du bør ta for å legalisere din bedrift. Mens du venter på papirene dine skal behandles, går du videre til neste trinn.
  5. Gjøre et overslag over alle kostnader som trengs for å starte. Det er viktig at du gjennomfører dette trinnet før du gjør noen kjøp. Å ha et anslag på hvor mye du har å tilbrakt vil gi deg en idé om hvor mye startkapitalen skal være. For denne type virksomhet, vil du vanligvis bruker på elektrisitet, installasjon av en kloakk, såpe / voks og kjemikalier, vann, drivstoff, reservedeler, pit rengjøring, forsikring, avgifter, attendants og avfall fjerning blant andre.
  6. Kjøpe utstyr som trengs for din bedrift. Når du har en estimert kostnad, er det nå på tide å kjøpe utstyret for bilvask virksomhet. Du bør basere utstyr oppkjøpet av type bilvaskbransjen du ønsker å etablere.
  7. Markedsfør bilvaskbransjen. Når du setter opp alt, er det på tide å markedsføre din bedrift. Det er forskjellige måter på hvordan du kan gjøre dette. Du kan gi ut løpesedler, opprette en nettside eller visittkort. Bruk en markedsføringsstrategi som er kostnadseffektive og effektive.
Hvordan du starter en mobil bilvaskbransjen. Bestem type bilvask du ønsker å etablere.
Hvordan du starter en mobil bilvaskbransjen. Bestem type bilvask du ønsker å etablere.

Dette er fremgangsmåten på hvordan du starter en bilvask virksomhet. Når du er ferdig med alle trinnene som er nevnt, kan du nå åpne din bedrift ved å ta samtaler fra potensielle kunder.