O2i

Hvordan endre en propan tank på en gaffeltruck

Gaffeltrucker er et must for lager og selv store supermarkeder

Gaffeltrucker er et must for lager og selv store supermarkeder. De fleste gaffeltrucker i dagens marked er drevet av propan beleilig levert i tanker eller sylindere. Disse er plassert bak gaffeltruck førersetet. De ofte ser ut som øl dunker eller de fat som øl noen ganger kommer i. Problemet med disse er at de ikke kunne gi strøm i lengre perioder, og må byttes.

Disse tingene kan ofte trenger utskifting. Disse tankene er fylt med komprimerte gasser, som ofte er meget brannfarlig. Håndtere dem er svært farlig, som krever at behandleren alltid observere ekstra forsiktig. De eneste kvalifiserte handlers av disse tankene er forgasser og drivstofftilførselen systemer reparatører. Ordinære arbeidstakere bør ikke få lov til å håndtere propan sylindere.

Forberede gaffeltruck for propan tank endring. Kontroller at du er i et godt ventilert område. Gjør dette utendørs er svært oppmuntret. Du bør ikke være i nærheten av tennkilder eller brann. Stopp gaffeltruck, men holde motoren i gang. Slå av tanken ventilen. Sørg for at den er låst fast. La motoren kjøre bruke det resterende propantilførsel. Motoren skal dø ned snart.

Hvordan endre en propan tank på en gaffeltruck. Disse tingene kan ofte trenger utskifting.
Hvordan endre en propan tank på en gaffeltruck. Disse tingene kan ofte trenger utskifting.

Bruk riktig sikkerhetsutstyr. Lær eller neopren isolerte hansker ville være det beste valget. Dette vil gi beskyttelse mot kulde komprimert gass. Kontakt med stoffet har vist seg å være farlig. Frostskader tilfeller har selv blitt rapportert.

Få erstatning full tank. Sakte sette det ned i nærheten gaffeltruck din. Vær forsiktig så du ikke mister eller skade ditt fulle propan tank. Ekstra sylindere bør lagres rettskaffent i et kjølig og tørt sted. De bør ikke bli droppet, og bør holdes borte fra alt som kan ramme dem.

Fjern tanken fra gaffeltruck. Koble slangen fra sylinderen. Stroppene som holder den bør fjernes etter. Sakte fjerne brukte tanken. Bytt den brukte en med en full tank. Reposisjonere holder stropper. Koble til slangen til flaskeventilen. Stram.

Sjekk for lekkasjer. Litt åpne ventilen

Sjekk for lekkasjer. Litt åpne ventilen. Sjekk for lekkasjer ved hjelp av en såpevann. Hell sakte løsningen over ventilen og tilkoblingsslangen. Nøye kontrollere området rundt ventilen, kobler mutteren, og slangen.

Hvis bobler dannes

Hvis bobler dannes, betyr det at det er en lekkasje. Hvis det er en lekkasje i nærheten eller rundt ventilen regionen, stramme kobler mutteren med en fastnøkkel. Hvis problemet er langs slangen, og sett kobler slangen.

Sjekk for lekkasjer igjen. Gjenta såpevann metoden

Gaffeltrucker er et must for lager og selv store supermarkeder. Forberede gaffeltruck for propan tank endring.
Gaffeltrucker er et must for lager og selv store supermarkeder. Forberede gaffeltruck for propan tank endring.

Sjekk for lekkasjer igjen. Gjenta såpevann metoden. Hvis lekkasjene vise seg å være vedvarende, erstatte både slangen og mutteren. Gjøre noen endelige kontroll. Hvis du fortsatt finne lekkasje problemer, er det på tide å gjøre om prosessen og erstatte tanken med en annen full tank.


Når du har sørget for at alt er på plass

Når du har sørget for at alt er på plass, fortsette å bruke truck. Hvis det viser seg å være ikke mer gasslekkasjer, fortsette å åpne tanken ventilen helt. At gassen kan fylle slangen og nå gaffeltruck motor. Starte motoren og prøvekjøring i noen sekunder. Din gaffeltruck bør kjøre jevnt igjen kort tid etter.