O2i

Hvordan få direkte lån

Hvis du søker til høyskole eller tiden deltar college

Hvis du søker til høyskole eller tiden deltar college, kan du eller foreldrene dine være kvalifisert for en direkte lån. Dette er statlige lån som vil hjelpe bekoste utdanningen. De må tilbakebetales, men de kan hjelpe folk råd til en utdanning som ellers ville være uoverkommelig. Hvis du vurderer å søke en direkte lån, her er noen skritt å ta i prosessen:

 1. Få vite hva en direkte lån er. En direkte lån er et lån for studenter hvori høgskolen får penger direkte (no pun intended) fra den føderale regjeringen. Ikke alle høgskoler deltar i dette programmet. Direkte lån for studenter er vanligvis kalles Stafford Lån. Når den overordnede av studenten tar opp lånet, kalles det en pluss lån. (Merk:. Det er en annen tilsvarende lån kalt FFEL Stafford Loan)
 2. Skille mellom en subsidiert eller unsubsidized lån. Det er to kategorier av disse lånene: subsidierte lån og unsubsidized lån.

  Hvordan få direkte lån. Få vite hva en direkte lån er.
  Hvordan få direkte lån. Få vite hva en direkte lån er.

  En subsidierte lån betyr at du blir ikke belastet interesse før det er på tide å betale lånet tilbake. Du får en subsidiert lån hvis du kvalifiserer på grunnlag av behov. Regjeringen beregner "behov" som hva din familie kan bidra, pluss andre kilder betaling (stipender, osv.) pluss Pell Grant Valgbarhet alle trukket fra hva det vil koste deg å delta.

  Unsubsidized lån

  Unsubsidized lån, på den annen side vil koste deg interesse helt fra starten før du betaler den av i sin helhet. Du trenger ikke å kvalifisere seg på et behov basis for en unsubsidized lån, heller, du trenger bare å være en vanlig student (i skolen for å tjene en grad eller sertifikat) i en "kvalifisert program" (skolen som er i direkte lån Program) og møte noen andre kvalifikasjonskrav og ting som "avhengige" vs "uavhengige" student status.

 3. Se om du oppfyller flere kvalifikasjonskrav. Ifølge den føderale regjeringen nettstedet, for å søke om direkte lån, har du også til å møte noen grunnleggende krav annet enn å være registrert som en vanlig student i en kvalifisert program. Disse inkluderer: å være en amerikansk statsborger eller kvalifisert ikke-statsborger, har en Social Security-nummer, møte dine høyskoler akademiske standarder, være fri for narkotika overbevisning, har en high school diplom eller GED, ikke være i standard med et annet lån, og være registrert med Selektiv service som er aktuelt. Sjekk nettstedet for mer detaljer.
 4. Fyll ut FAFSA eller fafsa skjemaet for fornyelse. Som med å søke om noen annen form for økonomisk støtte, må du fylle ut FAFSA skjemaet eller fornye dine tidligere form. Dette skjemaet er tilgjengelig på nettet ( FAFSA ), og du kan søke på nettet også. Det er også en papirkopi skjema tilgjengelig fra de fleste skoler 'Financial Aid eller veiledning avdelinger.

  Å fylle ut FAFSA eller har noen fylle det ut for deg

  Å fylle ut FAFSA eller har noen fylle det ut for deg, trenger du ditt personnummer, eventuelle W-2 skjemaer, selvangivelse skjemaer fra året før og annen informasjon skjemaet forespørsler. I utgangspunktet er du bevise hva din inntekt nivå er. Etter at FAFSA er behandlet og lånet er innvilget, vil lånet offiserer besluttet hvorvidt du kan få en direkte lån. Hvis du godtar lånet, må du signere en Gjeldsbrev for lånet.

 5. Komplett inngangen rådgivning. Ifølge The Direct Loan område, må alle søkere ta inngangen rådgivning. Dette programmet gir låntakere informasjon og forslag om kloke pengene ledelse. Dette rådgivning er tilgjengelig online . Fullstendige detaljer finnes på nettstedet. Rådgivning tar 20-30 minutter. Etter at du oppgraderer (eller la andre grunner), vil du bli bedt om å ta avkjørsel rådgivning som forklarer tilbakebetaling ansvar og alternativer, etc.