O2i

Hvordan få en gratis kopi av QuickBooks for personlig bruk

Når du starter en ny bedrift

Når du starter en ny bedrift, er en av de første tingene du vil ønske å få på plass en god regnskapssystem. I dagens økonomi, er det viktigere enn noensinne for små bedrifter å spore inntekter og utgifter, utarbeide månedlige rapporter, og være klar for skatt tid. En effektiv måte å utføre disse oppgavene er å bruke regnskap programvare kjent som Quickbooks. Selv om du har en eksisterende virksomhet, kan Quickbooks være et verdifullt verktøy.

Hvordan få en gratis kopi av quickbooks for personlig bruk. Når du starter en ny bedrift.
Hvordan få en gratis kopi av quickbooks for personlig bruk. Når du starter en ny bedrift.

En gratis kopi av Quickbooks for personlig bruk er lett tilgjengelig fra Quickbooks nettstedet. Systemkrav inkluderer en høyhastighets Internett-tilkobling (DSL, kabelmodem, eller høyere) og 2,5 GB ledig plass på harddisken. Laste ned denne store programmet er ikke anbefalt for oppringte brukere. Den tid som er nødvendig for nedlasting varierer med hastigheten på Internett-tilkoblingen. For eksempel med et kabelmodem prosessen tar ca 45 minutter.

Den gratis versjonen av Quickbooks kalles Simple Start. Det er enkelt å laste ned, og vil gi deg en sjanse til å avgjøre om du liker programmet før du investerer mye tid eller penger. Disse instruksjonene vil hjelpe deg i prosessen:

  • Åpne quickbooks.intuit.com nettstedet
  • Klikk Quickbooks øverst
  • Plasser markøren på de produkter og tjenester kategorien
  • Rull ned og klikk på Quickbooks Simple start
  • Klikk på "lær mer" i boksen på høyre side av skjermen som sier "Vil du prøve før du kjøper?"
  • Klikk på den blå knappen Last ned på neste skjerm, og datamaskinen vil gjøre resten.

Installasjonen begynner umiddelbart etter nedlasting. Når installasjonen er fullført, vil du bli stilt en rekke spørsmål for å registrere din konto, for eksempel firmanavn, adresse, e-postadresse, og kontaktinformasjon.

Det neste skritt vil være å fullføre virksomhet satt opp

Det neste skritt vil være å fullføre virksomhet satt opp.
Det neste skritt vil være å fullføre virksomhet satt opp.

Det neste skritt vil være å fullføre virksomhet satt opp. Programmet vil lede deg gjennom prosessen ved å spørre en rekke spørsmål. Hvis du er usikker på et svar, det kan alltid bli endret senere. Også nyttig er de mange tutorials tilgjengelig for å hjelpe deg på veien.

Denne gratis eksemplar av Quickbooks er en hel og fullstendig program som vil tillate deg å spore salg og kostnader for opptil 20 kunder, lage fakturaer, betale regninger, skrive ut sjekker, og organisere alt på ett sted.

For de som er på farten, er en 30-dagers prøveperiode også tilgjengelig for den elektroniske versjonen. Quickbooks Online gir deg tilgang til din informasjon fra hvilken som helst datamaskin hvor som helst. Du bør huske på, men at månedlige ekstra kostnad følgende Quickbooks Onlines prøveperiode.

Så sett i gang, laste ned en gratis kopi av Quickbooks og komme i gang i dag. Prosessen er enklere enn du tror.